pizģets, man liekas, ka es esmu apsaldējusi urīnpūlsi (t) godīgi sakot, sen neesmu jutusies tik sūdīgi.. man tā laikam vienmēr ir, ja ir sūdīgi, tad līdz galam, t.i. visas problēmas uzreiz (e)
Noskaņojums tīri jauks, tikai tā izēšanās, man atkal gribas ēst, lai gan šodien ēsts gana... (e) Laikam tuvojas manas ne laimīgās dienas, ka tā ir... Ar nākamo nedēļu apņemos neēst tik daudz, it kā jaunnedēļ sola karstu laiku, tad nu ceru, ka tas ieviesīs savas korekcijas... (l)
Bet līdz jaunajai nedēļai tālu, tāpēc tagad var ņammāt :D
Vēl manu prātu nodarbina mammas kārtējie izgājieni, bet ceru, ka viņa nedarīs kā ir iecerējusi :-/
Jānoskatās Rūdolfa mantojums un jāiet čučēt... :-D (l)
godīgi sakot, es neciešu Rūdolfa mantojumu...sabojāja man izpratni par normālu LV kino. vnk debīla filma, ar uzrakstu uz pieres "jēē mums ir cinevilla, izmantosim" + letiņi jau bez sexa neiztiks nevienā filmā.. labāk Limuzīnu jāņu nakts krāsā.. nav tik traumējoši, vismaz saprotams humors.
Šobrīd noskaņojums jau nedaudz ir uzlabojies, jo tā neplānoti sanāca atbraukt uz mājām pie savējiem. :-)
Bet pa dienu gan bija briesmīgs... :-/ Draugs tāāā pārdzērās, ka visp nesaprata, ko runā un dara, un tā kā biju pārsalusi un izbesījusies, vnk aizbraucu uz mājām uz otru LV galu... Tā kā svētku noslēgums galīgi čau. :-|
ehh, kā es sarēcos! :-D :-D
meitenes jūs man pasakat kāds prikols ir censties sadraudzēties ar sava bijušā džeka esošo draudzeni?
es šito tiešām nesaprotu! :-D
diena bija daudz maz izdevusies, bet vakaru atradās, kas sabeidza... nekas jauns, ka tā notiek... jāsaliek savas domas pa plauktiņiem un jāiet tālāk... atpakaļ skatīties nav vērts... :%27-(