Nu tā kā beztēma noplaka, tradicionāli jāveido vakara beztēma :-) Uz kurieni dodamies rīt dāmas? Kā tur īsti ir, līs nelīs? Neko nevar saprast, jo tā laika prognoze nemitīgi mainās :-(
Čau, vēl pa dienu viss izskatījās baigi ok, biju pat saplūkt jāņu zāles. Biju tikko ar draudzeni un riteņiem ārā, dusmas lēnām pāriet, bet saprotu, ka ilgi es šādu attieksmi nepacietīšu. (e) :%27-( Tāpēc rītvakaru es labprāt pavadītu ar draudzeni dzīvoklī, nevis dotos kkur piespiedu kārtā. ;-)
vakars jau zināms, kur tiks pavadīts. esmu laukos pie mammas, bet droši vien pa māju, jo pēc vakardienas zobu daktera apmeklējuma nejūtos īpaši labi un negribu apsaldēties :-(
tagad klausos- Almadrava - Where The Life And The Sea.. uznācis pārdomu brīdis dzīvē- ko un kā vēlos dzīvē...
Man nekaadi sveetki nebuus,straadaaju liidz 22,braukshu peec darba pie teeta,iedzersim alu un eediisim shashliku,ieshu guleet un naakamajaa dienaa braukshu uz darbu!Cheers! (t)
Laimiigie tie,kas svineesies Latvijaa ar saveejiem!Forshus Liigo Jums! :-)
godīgi sakot man gribas, lai man būtu tieši kkur jāstrādā rīt/parīt, lai būtu iemesls nesvinēt jāņus.. (t) īstenībā man katru gadu pirms jāņiem vai jāņos notiek kkas nelāgs utt, ka arī šogad ar bažām gaidīju, un še tev.. :-|
mana vēlme pēc foršas kompānijas, vainadziņa un gaļiņas nepiepildīsies.. rīt jāstrādā! līdz 22 būšu darbā, vēlāk,ja būs spēks aiziešu uz krastmalu, bet diez vai :-D
Sveikas!
Ai,meitenes švaki Jums te daudzām ar to svētku noskaņojumu! :-| Neslēpšu, ka pati arī baigā šo svētku fanātismā šogad iegrimusi neesmu!
Bet nu svinēt ir izplānots,gribētu jau tā pa šiko,bet redzēs kāds būs laiks un tā. 8-)Nav mērķis pieļurbāties, bet pasvinēties, padejot :)
eh, meitenes, man tagad TĀ gribētos kādu aliņu, žēl ka visi veikali apkārtnē jau ciet... svētki jūtu,ka būs neizdevušies,kā jau rakstīju. :-| vnk fuj! liekas,ka man vasara nekad nesāksies! :-/ :-|
Es noskatijos savu seriālu un pārēdos rosolu :D
Tagad cītīgi mazgāju drēbes,lai rīt ir ko vilkt :)
Es svinēšu Saulkrastos ar draugiem un kaimiņu :D
Izdomāju pievienoties pēdējā brīdī un domāju,ka būs jautri :)
Šovakar jautri,uzplijās viens bijušais "draudziņš" tagad netieku vaļā,gribot ar mani Jāņus svinēt :D Lai gan jau kad skaidri un gaiši pateicu,lai nezvana man nekad vairs (s)
Gan jau papardes zieds galvā sakāpis vai kur citur |-)
Sveikas meitenes! Kaut arī nedzīvoju Latvijā, ar draugiem domājam svinēt Līgo latviskā gaumē - ar šašliku, rosolu, alu, kvasu, sieru utt. :-) Kaut garīgais pašlaik nav pārāk labs + vēl ir nogurums, ceru, ka rīt viss uzlabosies un būs foršs tusiņš!
Pēc visas šitās briesmīgās nedēļas vispār neko vairs negribas.
Bet nu braukšu pie draugiem un izskatās, ka būšu šoferītis, jo daļa vēlas paspēt pasvinēties 2 vietās. Un pašlaik "šoferīša" status mani kaut kā neapmierina.
Vel neesmu izdomajusi! Varianti jau ir, bet ne tads ka mani pilniba apmierinatu!!
Laigan es butu gandriz 100% apmierinata,ja rit pa dienu un nakti butu +30. Tas atrisinatu visu un man butu vienalga, kur but, ka tik pie dabas, ar virieti, draugiem un viss butu lieliski.