Nu tā kā beztēma noplaka, tradicionāli jāveido vakara beztēma :-) Uz kurieni dodamies rīt dāmas? Kā tur īsti ir, līs nelīs? Neko nevar saprast, jo tā laika prognoze nemitīgi mainās :-(
Biju domajusi,ka sie busi ideali svetki-sodien pasakums,bet rit kopa ar draugiem (l) BET visu sabojaja draugs ar savu "ai,negribas braukt" (e)besi ara!!! man ta gribejas uz to pasakumu un zinu,ka tur butu gajis forsi...rit teiksu,ka es negribu svinet ar draugiem paskatisos ka vinam tas patiks :-D (t)
Man laimīgā kārtā darbā izkrita brīvdienas un varēšu kārtīgi nosvinēt ar tuvākajiem draugiem laukos! (l) Būs liels ugunskurs, šašliks, sporta aktivitātes! Nespēju iedomāties kā es varētu nesvinēt šos svētkus! :) Beeet, cerams, ka stipri nelīs!!! (t)
Es svinēšu vienā no piejūras ciemiem, uz Ventspils pusi. Es gan nezinu kā būs ar nakšņošanu, jo iespējams netiksim pie telts un guļammaisiem :-/
Pirmo reizi dzīvē aiz saulesbrillēm slēpu gaužas asaras.
nez, ja manējie kko izdomās darīt, tad rīt pacepšu šašliku un moš kādu alu iedzeršu, bet tā kā man darbā trako nams, tad pa mierīgo.. nu moš 6dien.. bet tad jau Jāņi vairs nebūs...
Es gan ar vēl par svinēšanu īsti neko nezinu. Braukšu pie draugiem un ļoti gribu, lai aizbraucam kaut kur arī paballēties, jo vienkārši mājās pasēdēt varam katru vīkendu.
Ļoti nepatīk, ka esmu tur kā 5.ritenis, jo visiem ir pāri, tik es viena. Jau atkal kaitinoši! (e)
Tagad ēdu zemenes ar pienu! Vismaz viens prieciņš. :)
Ouu, skāidrs :-)
Pierunāšu draugu iet upē skalot kājas pusnaktī, lai nauda būtu :-D , jo uz kādu zaļumballi diezvai brauksim.
Ahh, kā man gribējās šogad izballēties, bet laikam nav lemts. (t)
Magdalēna :'-(
Es no visām šāda veida ziņām mēģinu izvairīties, man sirds lūzt un nesaprotu un NEKAD nesapratīšu tos briesmoņus, ko par cilvēkiem dēvē!!!