Nu tā kā beztēma noplaka, tradicionāli jāveido vakara beztēma :-) Uz kurieni dodamies rīt dāmas? Kā tur īsti ir, līs nelīs? Neko nevar saprast, jo tā laika prognoze nemitīgi mainās :-(
Es jau vairāk kā nedēļu slimoju. Tā šķietami nevainīgi sākās ar kakla pasāpēšanu, vieglām iesnām, vieglu klepu. Tagad viss komplekts un super intensitātē, bet tā kā šodien tomēr sāku dzert zāles (esmu pret parasti), tad gaaan jau drīz būšu vesela. Bet līgot izpaliek, tas gan. :-|
Būšu mājās. Šašliks būs cepts uz grilpannas, nu tāds izsmiekls. Jāņus nekad neesmu svinējusi īsti, piekam naudas kā vienmēr nav. Ne kur aizbraukt, ne aiziet.
Sveikas.
Nesvinēšu. Sava vīrieša nav un sveši svētkos nepatīk, turklāt, tā kā gadiem nav bijis īsts atvaļinājums, šīs dienas uztveršu par jaukām 4 brīvām dienām.
Sveikas!
Tikko atbraucu mājās pierijusies tā, ka knapi varu pakustēties :D Toties ēdu garšīgāko kremu brulē, kādu jebkad esmu ēdusi. Ja vēderā būtu vēl vieta, neatteiktos no papildporcijas.
Atpūšos pēc traki smagās dienas, bet vismaz lielo lietu nokārtoju un varu sevi paslavēt un uzsist pa pleciņu.
Svinēšu ar vīrieti divatā uz balkona. Šašliki arī būs.
Es nemaz nevaru iedomāties, ka es varētu nelīgot kādu gadu! :) Tā kā ar draugu dzīvojam lauku mājās, tad tur arī sagaidīsim ciemiņus un svinēsim ar ugunskuru, gaļu, alu un jautrību! :)