Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kārtainā mīkla - AŠI

 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010

Uz kārtainās mīklas rakstīts, ka jācep ir 15 minūtes, bet manā receptē ir stunda. Kā man jārīkojas? Sanāk, ka pa tām 15 min mana kūka jau būs gatava?

Lai jums izdevušies Jāņi! :-)

22.06.2011 16:50 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
:-) :-) :-)
22.06.2011 16:51 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nē, kūka nebūs gatava pēc 15 min, ja receptei ir vajadzīga stunda.
Tu nopirki to saldēto kārtaino mīklu??
22.06.2011 16:51 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Jā, veikalā vairs nebija nesaldēta.
22.06.2011 16:56 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
bet kas kūkā ir kā pildījums?
22.06.2011 16:58 |
 
10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Nu tā mīkla jau būs gatava pēc tām 15 minūtēm, bet tā kā kūka nesastāv tikai no mīklas, ar pildījumu nevar zināt, kā būs. ;-)
22.06.2011 16:59 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Rabarberi un vārītais krēms.
22.06.2011 16:59 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Gribu vēl pēdējo reizi šovasar kaut ko no tiem rabarberiem iztaisīt, man viņi pilns pagalms. :-)
22.06.2011 17:01 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nu pamēģini pusstundiņu varbūt, jo vārītais krēms jau tāpat ir jau gatavs un rabarberi jau būs nedaudz mīksti! :)
22.06.2011 17:03 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Cerams, ka tā mīkla neapdegs. Mēģināšu pusstundiņu, skatīšos, kas sanāks.
22.06.2011 17:07 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Helele*,pastāsti,kā tu taisi vārīto krēmu? :-) Kas tur vajadzīgs?
22.06.2011 17:08 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Es ļoti vienkārši taisīšu. Varbūt pat īsti tā parasti netaisa, nezinu. :-)
Sakulšu 3 olu dzeltenumus, klāt vēl 3 ēd.k. cukurs, mazliet vaniļas cuk. (tējkarote), 3 ēd.k. milti, glāze piena. Tad tik visu NEuzvārot karsē, kamēr sanāk dzeltens krēms.
22.06.2011 17:22 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Pēc šīs receptes taisīšu pirmo reizi. Tā kā, kad būs gatavs, uzrakstīšu, vai recepte laba un kā sanāca. :)
22.06.2011 17:24 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Ok,gaidīšu atsauksmes un arī ir doma pēc tam uzmeistarot ;-)
22.06.2011 17:30 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
http://www.spoki.lv/receptes/Rabarberu-kuka/376573
Šeit ir tieši tā recepte ar bildēm.
22.06.2011 17:54 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Paldies! ;-)
22.06.2011 17:58 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Kūka ir padzisusi, mazliet jau nogaršoju. Taisīju 3 kārtas.(Mīkla, tad krēms un pa virsu rabarberi...un tā 3 kārtas.) Man tas krēms baigi daudz, bet ir garšīga.
Gan jau rīt būs jāgatavo vēl viena, jo šī neizvilks līdz rītam... :-D :-)
22.06.2011 19:48 |
 
Reitings 11
Reģ: 05.03.2013
Helele*

Kad nākamreiz veikalā nebūs nesaldētā mīkla, tad iesaku Tev pasūtīt svaigu kārtaino mīklu feliksa internetveikalā. Es tā vislaik daru, pat pie mājas durvīm piegādā. :)
05.03.2013 17:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits