Es ļoti vienkārši taisīšu. Varbūt pat īsti tā parasti netaisa, nezinu. :-)
Sakulšu 3 olu dzeltenumus, klāt vēl 3 ēd.k. cukurs, mazliet vaniļas cuk. (tējkarote), 3 ēd.k. milti, glāze piena. Tad tik visu NEuzvārot karsē, kamēr sanāk dzeltens krēms.
Kūka ir padzisusi, mazliet jau nogaršoju. Taisīju 3 kārtas.(Mīkla, tad krēms un pa virsu rabarberi...un tā 3 kārtas.) Man tas krēms baigi daudz, bet ir garšīga.
Gan jau rīt būs jāgatavo vēl viena, jo šī neizvilks līdz rītam... :-D :-)
Kad nākamreiz veikalā nebūs nesaldētā mīkla, tad iesaku Tev pasūtīt svaigu kārtaino mīklu feliksa internetveikalā. Es tā vislaik daru, pat pie mājas durvīm piegādā. :)