lieta taada, ka esmu izskatiiga, bet tik un taa kautriiga un bez jebkaadas pashpaarliecinaatiibas. nu un ir taa, ka esmu satikusi puisi, kursh man tieshaam patiik, vinjsh ir paaris reizes palicis pie manis, es pie vinja.. peedeejaa reizee man taa gribeejaas ar vinju nodarboties ar seksu, bet es nezinu kas man kaish, es vienkaarshi nespeeju atbriivoties, uztraucos par to kaa izskatos, par savu ne paaraak pievilciigo riepinju un kruutiim.. plus pie taa visa es neesmu nekad apmierinaajusi puisi tur lejaa (nu esmu, varbuut 2x, bet tikai taadaa paali, ka iisti neatceros, tad saduushojos).. kaa lai es tam visam paarkaapju? puisis tieshaam ljooti simpaatisks un seksiigs.. es gribeetu buut briiva vinja priekshaa, nekautreeties pieskarties utt. man vienkaarshi bail , ka kaut ko ne taa izdariishu, man pat bail pieskaarties vinja draudzinjam. zinu, stulbi jau tas ir, un neesmu nekaada tiineidzhere, man ir 22 gadi, ar ieprieksheejo draugu biju kopaa gadu, un taa pati probleema, ilgu laiku vajadzeeja, lai atraisiitos.. vai lietas labaa man ir kas liidzams??