un atkal jau pozitīvā diskusija :)

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Zinu, zinu, ne jau visas šobrīd jūtas lieliski, kad par pozitīvismu ne domāt negribas. Arī man tā bija pirms aptuveni 20 min - nācu mājās pēc garas darba dienas, pārgurusi. Un ienākot istabā redzu, ka kāds mani ir patīkami pārsteidzis - man caur pastu bija atsūtīts puķu pušķis ar maniem mīļākajiem ziediem un šokolāde... Jūtos tiik patīkami pārteigta (l) Vienīgais ceru, ka pareizi sapratu slepeno pielūdzēju, kam arī nosūtīju "Paldies" sms (l) Pirmo reizi mūžā esmu saņēmusi tik lielisku pārsteigumu. Stāstiet, kādi pārsteigumi Jūs ir sagaidījuši pēdējā laikā vai varbūt kā pašas esiet pārsteigušas - ne tikai savus vīriešus, bet varbūt arī vecākus, draugus vai kādu citu mīļu cilvēku (l)

21.06.2011 22:41 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
man prieciņu šodien sagādāja tas, ka varēju no rīta pamosties blakus savam vīrietim un saņemt no viņa rīta buču (l)

vēl viņš, kamēr biju vannasistabā, uzklāja gultu. it kā nenozīmīgi, bet tas mani iepriecināja :-)

katru dienu cenšos iepriecināt sev apkārt esošos cilvēkus, piem., uztaisot viņiem kafiju vai tēju, nopērkot viņu mīļāko našķi. man patīk redzēt, ka cilvēki smaida un viņu ikdiena kļūst gaišāka :-)
22.06.2011 23:01 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
man jau pēdējā laikā arī bija uznākusi melnā svītra, kad patika pačīkstēt - tas laikam tāpēc, ka tik ļoti ilgojos pēc mājām un šeit UK nejūtos kā savā ādā, kaut vai jau pus gads šeit nodzīvots. Bet tiklīdz nopirku biļetes uz mājām, katru dienu redzu saulainu un ar pozitīviem notikumiem pilnu... (l)

P.S. Tas tiešām bija mans bijušais draugs, kas man atsūtīja ziedus. Jau kādu laiciņu runājam, ka varbūt vajadzētu mēģināt vēlreiz, bet pie slēdziena nonāksim pēc kārtīgas izrunāšanās, kad būšu Latvijā. Pirmo reizi ir tā, ka kādu cilvēku gribu atpakaļ savā dzīvē (l)
23.06.2011 00:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits