Gardumi un bēdas

Reitings 460
Reģ: 18.01.2010

Hello! Sākumā izstāstīšu savu bēdu. :-D Rīt ar draudzenēm braucam savā kompānijā ielīgot Jāņus. Nu tad BEIDZOT biju nolēmusi atklāt savu peldēšanās sezonu, bet šeku reku, nekas man nespīd, "īpašo dienu" dēļ. Loģiski, ka neriskēšu un nepeldēšos, bet tā gribās.. :-D

Un tgd par gardumiem. Ko liksiet galdā Jāņos? Esmu nolēmusi cept ķimeņmaizītes, pīrādziņus, bet nezinu par plātsmaizi. Gribētos, bet nezinu kādu. Kādi labi ieteikumi? :-)

21.06.2011 17:08 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
miss sunshine* - kā tu cep ķimeņmaizītes? :)
21.06.2011 18:21 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
katte - ir meitenes, kam organisms nepanes un tamponi rada toksisko šoku. Un tur neko nevar padarīt, vien izvairīties no lietošanas
21.06.2011 18:24 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Es domāju, ka Tu droši vari nepārdzīvot par to peldēšanos, jo ārā nav silts, un ūdens arī nav silts, neko nebūsi zaudējusi. Vēl jau visa vasara priekšā. :-)
Par gardumiem runājot, es no savas puse cepšu mafinus. 2 veidu saldos, un sāku domāt par sāļajiem, bet sālos es neesmu nekādus mēģinājusi. Varbūt kāda zin kādu labu recepti? :-)
Par siera rausīšiem runājot- es parasti izvēlos šausmīgi elementāru variantu- nopērku šeit jau pieminēto Teslu, sagriežu no tām plāksnītēm mazus trīsstūrīšus, sarīvēju sieru, beru tiem 3stūriem platākajā galā un sarullēju. Apsmērēju ar olu, uzkaisu ķimenes, un cepeškrāsnī iekšā. :-)
21.06.2011 18:30 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Tiešām par peldēšanos vari neuztraukties ;) . Mani tāda pate situācija gaida.

Par platsmaizi runājot- man mīļākā ir biezpiena plātsmaize ar rabarberiem (l)

Galdā būs daudz kas, īpaši nezinu, kas , jo braucam pie drauga radiem. Zinu,ka būs mājas šašliks, pīrādziņi,plātsmaizes... Vēlāk Cinevilla un atpakaļ uz lielo ēšanu :)
21.06.2011 18:41 |

Reitings 460
Reģ: 18.01.2010
Womankind, tieši precīzi pateici. :-)
She's a lady, izklausās garšīgi. :-) Būs jāpamēģina kkas tāds uzmeistarot.
Ķimeņmaizītes manā izpildījumā ir pavisam vienkāršas. izmantoju to pašu rauga mīklu, ko pīrāgiem, uztaisu tādas kā mazas maizītes, pārsmērēju ar olu, vidiņā nedaudz margarīnu, ķimenes un nedaudz arī sāli. Man vienmēr licies, ka viņas tā izteikti pēc Līgo svētkiem garšo. :-P
21.06.2011 19:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)