Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ēst gatavotājām!

 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011

He heej :)

Tad nu man ir sekojoša problēma, ledusskapī stāv saskābis piens - viņu var cept pankūkās? Pēc kā tās pankūkas garšos? :-D

Nesmejaties, ar ēst gatavošanu esmu uz Tu, bet ar saskābušu pienu nebiju saskārusies :-D

Un vēl viens - ja es gribu, lai mazie muffini neizplestos pa visu to papīra formiņu (lai neveidotos tā bezforma), to muffini pannu nevar aizstāt ar kko citu? Nu ceru, ka sapratāt (s)

21.06.2011 15:21 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
(t)
21.06.2011 15:23 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
nu veikalā pirkto pienu nekad nemēginu, tak pagaršo, viņš rūgts, nav jau lauku piens no kura veidojas rūgušpiens :-/
Par tiem keksiņiem nesapratu :-D
21.06.2011 15:27 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Esmu cepusi pankukas vai omletes ar bik ieskabushu pienu. Nekadu piegarshu nejut.
Ja piens riktigi saskabis, tad nerisketu..

Par tam forminjam - ja nav muffinpanna, tad var likt vnk 2 vai 3 forminjas vienu ieksh otras, bus stingrak! :)
21.06.2011 15:30 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es negribu, lai man sanāktu šādi keksiņi - http://ej.uz/kgo9

Bet gan šādi -
http://ej.uz/sb38
21.06.2011 15:30 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Paldies, Zaķi, būs jāattaisa tā piena paka un jānotestē, cik ļoti sarūdzis viņš man ir.

Būs jāizmēģina ar vairākām tām formītēm, savādāk vakar cepu un man sanāca kkādi plāceņi :-D
21.06.2011 15:31 |
 
Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Var cept pankukas.
es cepu pievienojot vanilas cukuru,sanak tad garsigi un vel nedaudz sodu vai cepamo pulveri,tad vinas tadas pufigas! :)
21.06.2011 15:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tā..par pienu - vari droši likt. Esmu jau daudz reizes tādu izmantojusi - garšo labi un dzīva esmu! :-D Ja vien Tev viņš tur jau pus gadu nestāv, viss būs ok.
Par muffiniem - pamēģināji likt nevis vienā papīrīti, bet, piem, divos? Man tas līdz - paliek stingrāka tā formiņa.
21.06.2011 15:33 |
 
10 gadi
Reitings 1325
Reģ: 29.01.2009
Muffiniem pieliec klāt vairāk cepamo pulveri, tad viņi sacelsies uz augšu.
21.06.2011 15:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
P.S. Ja piens ir pavisam saskābis - kefīrveidīgs, tad iesaku šo recepti - http://silva.prieksgatavot.lv/rabarberu-kuka/ Nav jau obligāti pa virsu jāliek rabarberi, tur var arī kaut ko citu salikt, vienk tā mīkla sanāk ļoti laba tieši ar sarūgušo pienu.
21.06.2011 15:36 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nekad pienu nesviežu ārā, glabāju pankūkām.Izņēmums ir tie "pieni", kur pēc termiņa parādās ūdens un pulveris paliekās.
21.06.2011 15:36 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Ņam, ņam to recepti jau noskatīju :-D Man no laukiem atvesti vismaz 15 kg (!) rabarberu, tad nu lielākā daļa jau ir sagriezta un salikta saldētavā ziemai.

Hū, nomierinājos, pienu varēšu izmantot :-D

Apēdīšu savus bezformas muffini, tad izmēģināšu ar vairākiem papīriešiem ;-)
21.06.2011 15:40 |
 
Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
Esmu vairākas reizes cepusi ar saskābušu pienu, sanāk garšīgi. Bet tomēr to pienu pagaršo, jo mūsdienās jau dažādi pieni.
21.06.2011 15:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits