Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ēst gatavotājām!

 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011

He heej

Tad nu man ir sekojoša problēma, ledusskapī stāv saskābis piens - viņu var cept pankūkās? Pēc kā tās pankūkas garšos?

Nesmejaties, ar ēst gatavošanu esmu uz Tu, bet ar saskābušu pienu nebiju saskārusies

Un vēl viens - ja es gribu, lai mazie muffini neizplestos pa visu to papīra formiņu (lai neveidotos tā bezforma), to muffini pannu nevar aizstāt ar kko citu? Nu ceru, ka sapratāt

21.06.2011 15:21 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
21.06.2011 15:23 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
nu veikalā pirkto pienu nekad nemēginu, tak pagaršo, viņš rūgts, nav jau lauku piens no kura veidojas rūgušpiens
Par tiem keksiņiem nesapratu
21.06.2011 15:27 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Esmu cepusi pankukas vai omletes ar bik ieskabushu pienu. Nekadu piegarshu nejut.
Ja piens riktigi saskabis, tad nerisketu..

Par tam forminjam - ja nav muffinpanna, tad var likt vnk 2 vai 3 forminjas vienu ieksh otras, bus stingrak!
21.06.2011 15:30 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es negribu, lai man sanāktu šādi keksiņi - http://ej.uz/kgo9

Bet gan šādi -
http://ej.uz/sb38
21.06.2011 15:30 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Paldies, Zaķi, būs jāattaisa tā piena paka un jānotestē, cik ļoti sarūdzis viņš man ir.

Būs jāizmēģina ar vairākām tām formītēm, savādāk vakar cepu un man sanāca kkādi plāceņi
21.06.2011 15:31 |
 
Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Var cept pankukas.
es cepu pievienojot vanilas cukuru,sanak tad garsigi un vel nedaudz sodu vai cepamo pulveri,tad vinas tadas pufigas!
21.06.2011 15:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tā..par pienu - vari droši likt. Esmu jau daudz reizes tādu izmantojusi - garšo labi un dzīva esmu! Ja vien Tev viņš tur jau pus gadu nestāv, viss būs ok.
Par muffiniem - pamēģināji likt nevis vienā papīrīti, bet, piem, divos? Man tas līdz - paliek stingrāka tā formiņa.
21.06.2011 15:33 |
 
10 gadi
Reitings 1330
Reģ: 29.01.2009
Muffiniem pieliec klāt vairāk cepamo pulveri, tad viņi sacelsies uz augšu.
21.06.2011 15:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
P.S. Ja piens ir pavisam saskābis - kefīrveidīgs, tad iesaku šo recepti - http://silva.prieksgatavot.lv/rabarberu-kuka/ Nav jau obligāti pa virsu jāliek rabarberi, tur var arī kaut ko citu salikt, vienk tā mīkla sanāk ļoti laba tieši ar sarūgušo pienu.
21.06.2011 15:36 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nekad pienu nesviežu ārā, glabāju pankūkām.Izņēmums ir tie "pieni", kur pēc termiņa parādās ūdens un pulveris paliekās.
21.06.2011 15:36 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Ņam, ņam to recepti jau noskatīju Man no laukiem atvesti vismaz 15 kg (!) rabarberu, tad nu lielākā daļa jau ir sagriezta un salikta saldētavā ziemai.

Hū, nomierinājos, pienu varēšu izmantot

Apēdīšu savus bezformas muffini, tad izmēģināšu ar vairākiem papīriešiem
21.06.2011 15:40 |
 
Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
Esmu vairākas reizes cepusi ar saskābušu pienu, sanāk garšīgi. Bet tomēr to pienu pagaršo, jo mūsdienās jau dažādi pieni.
21.06.2011 15:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)