Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veselība - laimīgas dzīves pamats:(

Reitings 2
Reģ: 20.06.2011

Sveikas šajā lietainajā dienā! Diemžēl manas izveidotās diskusijas nosaukums neatbilst man :-(. Šis laiks manā dzīvē ir viens no nelaimīgākajiem, kāds manos 22 gados ir bijis :-( Varbūt tas ir kāds pārbaudījums.

Proti, visās dzīves sfērās neveicas, bet, galvenokārt, veselībā, nevaru izārstēties un iespējams, ka nekad nebūs bērniņu, lai gan ar savu(nu jau bijušo) draugi abi ļoti gribējām bērniņu.

Jā, "bijušo", jo arī attiecības ar pasaulē mīļāko cilvēku, ar kuru kopā biju 5 gadus ir beigušās.

Tāpat bez visām iepriekšējām nedienām, man vairs nav arī darba, jo darbā krīzes dēļ samazināja darbiniekus.

Jūtos satriekta, jo emsu palikusi viena, bez jebkāda pamata zem kājām. Mīļās meitenes, kā Jūs pārvarat dažādas grūtības dzīvē? Atvainojos, ka tik gari sanāca. Diskusijas mērķis nebija žēloties, bet vnk. izkratīt sirdi. Vienmēr sevi esmu uzksatījusi par stipru cilvēku, bet arī man šoreiz ir melna svītra pāri:(

20.06.2011 16:37 |

Reitings 160
Reģ: 06.03.2009
Sveika, fifidra!
Man šis gads arī ir diezgan neveiksmīgs veselības ziņā! Jau 4 mēnesi mokos ar dažādām veselības problēmām un ik pa laikam vēl nāk jaunas. Es esmu secinājusi,ka visas šīs veselības problēmas mani ir apstādinājušas, jo pati nespēju apstāties,kad vajadzēja, tāpēc tagad sēžu mājās un veseļojos! Bet ko es varu ieteikt. Man ļoti palīdz draugu atbalsts, viņi man neļauj padoties! un vēl - viss ir galvā! Sākumā mēģini izdomāt, kāpēc visas šīs lietas ir notikušas (nebūs viegli), bet pamēģini. Varbūt Tev kaut kas dzīvē ir jāpamaina. To tikai Tu pati vislabāk zināsi. Mēģini sevi noskaņot pozitīvi un baudi dzīvi un priecājies,ka Tu esi dzīva! :) Kā pati minēji,ka esi stipra.. tad pierādi to! Lai izdodas! :)
20.06.2011 16:43 |

Reitings 2
Reģ: 20.06.2011
Paldies par uzmundrinājumu! :-) Arī esmu aizdomājusies, ka, iespējams, pati kaut ko ne tā esmu darījusi, tapēc tā tagad notiek ar mani.
Veiksmi arī tev veseļojoties! :-)
20.06.2011 16:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits