Man vieni plāni atkrita; jaunu īsti skaidru vēl nav, bet nekas- būs. :-) :-D
Varbūt Tev ir kāda draudzene, kurai arī nav ko darīt- aizlaižat kopā uz kādu balli, gan jau atradīsies kavalieri. :-)
Man vienmēr, kad viss saplānots, beigās nekas nenotiek :D un vienmēr tie tusiņi un svinēšanas sanāk pēdējā brīdī, pēkšņi, spontāni, un tie ir tie labākie (l) tāpēc arī šogad es neko neplānoju, pa dienu iziešu pastaigāties un sākšu svinēt, kur sanāks šoreiz, nav zināms :-D
svinēšu pie vecākiem kurzemē.. ir man uzaicinājumi uz Latgali un tālo Vidzemi - Limbažiem, Gulbeni.. :-D bet man tik ļoti negribās nekur braukt, lai gan zinu ka tur kompānijas būtu superīgas..
Man ar galīgi nav skaidrs, ko darīšu.
Gribās jau ar draugiem visiem, bet tas ir diezgan nereāli visus savākt kopā + vēl tas, ka tad tas izvērtīsies par baigo pārīšu pasākumu, un tādu es negribu :D
Ai, bet gan jau. Parasti jau pēdējā brīdī kaut ko vienmēr izdomā.
ajj, man tas pats.. kā vienmēr viss pēdējā brīdī tiks izdomāts :-/
man jautājums - kāpēc tām basketbolistēm uz pleciem ir tādi kā plāksteri? :-D vnk tagad skatos basketbolu, jau sen par to domāju, tik vienmēr aizmirstu kādam paprasīt :-D
Man vispaar nav ideju ko un kaa.. gribas savaakt kompaaniju un kkur braukt piedziivojumus un jautriibu mekleet, beeet poat ar kompaaniju ir shvaki (t) :-/