Nokrāpu...

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009

Sveikas meitenes! :-)

Vakar izdarīju kko īstenībā briesmīgu... Nokrāpu savu draugu ar savas draudzenes bijušo džeku...

Lieta tāda, ka šobrīd mums attiecībās ir tādas nelielas problēmas un vakar vakarā tusēju ar saviem draugiem, izstāstīju, kā viņš uzvedas utt. un visi kā viens teica, lai šķiros. Tajā brīdī pat biju gatava arī to izdarīt, jo šad tad pati apsveru tādu domu, bet 1) dzērumā to būtu bijis stulbi darīt; un 2) es to nespēju, jo tomēr jau jūtas man ir pret viņu.

Kad draugs iet kkur tusēt ar kkādām meitenēm, es kļūstu vnk ārprātīgi greizsirdīga, lai gan vnm viņš man apzvēr, ka nekad nekrāptu mani.

Pati vnm esmu pieturējusies pie tā, ka krāpšana nav nekādi attaisnojama. Un arī nekad nebiju domājusi, ka spētu to izdarīt. Bet nu jā, lkm jau tā ir - nekad nesaki nekad...

Tgd sēžu darbā, un vnk pat normāli nevaru apkalpot klientus, visu laiku tikai domāju par to, ko esmu izdarījusi. Jūtos vnk drausmīgi... :%27-( Tgd nezinu, pateikt draugam, ko esmu izdarījusi savā dzērumā, vai tomēr paklusēt?

Saprotu, ka neko jau te daudz nevarēsiet man ieteikt, bet vnk nevienai draudzenei to nevaru stāstīt, jo negribu, lai pēc tam tas viss nepaklīst apkārt, un gribētu dzirdēt jūsu viedokli.

Varat mani arī lamāt, tpt jau jūtos draņķīgi. (t)

19.06.2011 18:01 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Nestāstītu!

Vai nu šis gadījums uzlabos jūsu attiecības vai arī Tu drīz viņu pametīsi. Saku pēc pieredzes.
20.06.2011 18:24 |

Reitings 40
Reģ: 13.11.2009
3 mēneši un tu jau krāp. nav jēgas. domāju, ka tas nav normāli, ka 3 mēn. rodas problēmas attiecībās utt. kā to var paspēt, ja kopā tikai 3 mēn... Vrb tikai tu domā, ka esat kopā, bet viņš tik tusē ar savām meitenēm, un neuzskata attiecības par nopietnām...
Domāju, ka nevajag pieturēties pie attiecībām, kurās nav saskaņas jau pašā sākumā.
20.06.2011 19:45 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Es klusētu, jo tas ir cūcīgi tīrīt savu sirdsapziņu, aizvainojot otru.
Maybe tev droši vien arī paliks vieglāk to izstāstot, bet puisim vajadzēs ar to traipu sadzīvot.
20.06.2011 20:52 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Neko viņam neteikšu, centīšos glābt attiecības, kas vēl glābjams, centīšos aizmirst to visu un citreiz izmantot galvu arī domāšanai.
Draudzenei pati visu izstāstīju.
Tēma slēgta.
20.06.2011 21:19 |

Reitings 19
Reģ: 18.10.2009
tas, ka ta ir otra puse, nenozime, ka vinam butu jazin pilnigi viss..

es klusetu un izliktos,ka neko nezinu, ka vnk aizmigu pie vina, budama galiga pali.
26.06.2011 22:28 |

Reitings 3
Reģ: 15.06.2011
Girly- nedaudz vajag dzīvot pēc principa - nedari mīļotam to ko negribi, lai dara Tev... varbūt tajā brīdī saprastu vai rīcībai ir jēga un apstātos.
It kā jau nosodāma rīcība sanākusi, bet Tu vismaz to nožēlo.
Ja gribi attiecības turpināt- labāk nesaki neko ;)vismaz kamēr pati nebūsi pārdzīvojusi.. vēlāk iespējams, ka atradīsi veidu kā pateikt :-)
Būs ok, nepārdzīvo
28.06.2011 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits