čau! :-)
Es tikko saēdos zemenes ar putukrējumu. Brīnišķīgi. (l)
Teorētiski man vajadzētu mācīties eksāmenam, bet es jau atkal slinkoju, skatos HSM3. :-D
.
Es arī pirmdien plānoju doties nopirkt to kokosriekstu eļļu, nevar tak nepamēģināt, ja visas tā slavē. :-D
Tāāā.No vienas puses Jūtos tik labi-man 4 brīvas dienas.Tikai prieku par to apslāpē rītdiena.Lai nu kā-visticamāk ar jūliju atkal būšu bezdarbniece.Labāk tā,nekā zem zemes,jo iespējams man viss ir ļoti,ļoti nopietni.
ņam ņam,to es rīt zināšu.Jau agri no rīta mani gaida daktere un daudz dažādu procedūru,izmeklējumu utt.Es ļoooti ceru,ka viss būs normāli un..nezinu...pietiks ar kādām zālēm.Es priecājos,ka man palīdz mīļuma mamma,jo savādāk es te esmu pilnīgi viena.Draudzenes jau pa mājām aizbraukušas,mīļais praksē...Ja mani ieliks slimnīcā,tad neviens ciemos nenāks...
Man gan laiciņš ārā patīk, silts un mitrs-kā tropos. :-)
Gaidu tumsiņu, iešu pāris jasmīnu zariņus nolauzt. Nav jau smuki, ka kociņu izplūkā,bet nu es prātīgi |-) Tā smarža mani paņem savā varā (s) :-D
Mademoiselle,jā,diezgan nopietnas izskatās,bet visu sīkāk zināšu rīt,pēc dakteres apmeklējuma.Tā man tāda nejauka darba ''dāvana''.Bet nu...ceru,ka viss beigsies labi.
ņam ņam,paldies :)
Mademoisell APSVEICU!!!es arii ieripoju 3.ajaa :-D bet man 3. un 4. ir uz vienu gadu,tadelj sanak gada laikaa pabeigt skolu :-) gaidu ar nepacietiibu diplomu :-D
runajot par cilvekiem,es megjinu ar visiem pa labam jo saprotu ka katram ir savi + un - un taadi kuri nepatiik,vnk neatrodos vinu sabiedriibaa bet taadu ir maz :-D neko sliktu nevaru pateikt ne par vienu no satiktajam cosmo meicham,tieshi veelme ir biezhak kopaa atpuusties ;-)
Heartkiller, man vispār ļoti gribas Tevi sapurināt, pēc lasītā šķiet, ka Tev diezgan neveiksmīgs posms dzīvē šobrīd... bet es tomēr esmu naiva un glupa, bet gribas Tev teikt, ka varbūt tas tāpēc, ka pati radi to negatīvo enerģiju sev apkārt...
es jau pati arī tā daru, bet ļoti cenšos laboties...