Vispirms uzzināju, ka jau 3. reizi esmu tikusi pie SHAPE GBK kosmētikas maisa (l) (l) (l) tagad esmu sapucējusies un gaidu šoferīti...jābrauc uz radinieka 18. dzimenes ballīti (ballīte nesākas no rīta, mēs vienk tur agrāk būsim :-D ). Un pašā vakarā runājām ar draudziņu, ka varētu aiziet randiņā uz kādu āra kafejnīcu Vecrīgā, šodien mūsu datums. :-P Vispār jocīgi, ka pēc 2 mēn. jau būsim tiik veci. :-D
:-D
Sveikas!
Es jau 1,5 stundas darbā, te visādas štellītes notikās.
Nu jau atkal garlaicība.
No 7 rītā nevaru sagaidīt, kad man beidzot atnāks apstiprinājums par O!Nedēļu, jo man diikti vajag ar vienu cilvēku sazvanīties un saruna būs makten ilga. LMT man atbildēja, ka liels pieprasījums un šīs dienas laikā vajadzētu būt. Nju es ceru :-)
Plānā šodien sidrs, pica un kāda laba filma :-)
Šodien Sestdienā lasīju, ka mūsu zemenēs no pārējām vietējā tirgū pieejamajām(Poļu, Grieķu, Lietuviešu utt) ir visvairāk Nitrātu :-O
Visnesmukākajās - poļu, lietuviešu - vismazāk :-D
Kristīn, augusts un jūnijs nav nemaz tik tuvu :-D mums 4, kas abiem liekas jau mūžība...nu, 4 ir, ja neskaita to, ka pirmms tam kādu laiku bijām kopā :-D
Tā kā vakar mani sakārdināja ar kulinārajām izvirtībām, tad manā prātā ir iemājojusi doma šodien saņemties un kaut ko labu pagatavot...
Piemēram, ceptas olas brokastīs :-D jē, īsti pavārmākslas ģēniju stilā :-D
* Hellish, par laimi man negrašo bekons, tāpēc sagriezu pilnu šķīvi ar svaigiem gurķiem klāt. Neskatoties uz Oltes paziņojumu, ka gurķis ir iefasēts ūdens, tos varu ēst tonnām :)
labrīts!
dzeru kafiju,šodien darba diena.karstais laiks visticamākais būs atpakaļ pēc jāņiem.mani ļoti labi apmierina šāds,jo man jāmācās pēdējam eksāmenam.ta vismaz labais laiks mani nebesī... :-D :-D