Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gāzes katls, gāze

Reitings 108
Reģ: 29.01.2009

sveikas, dūdas! ;-)

dzīvoklī ir gāzes katls, kurš ir atbildīgs arī par karsto ūdeni. pēdējā laikā šad tad atgriežot ūdens krānu, neaizšķiļas gāze - tarkšķ tas kramiņš, tad klusums un tad ir wum (<- aizdegas gāze(laikam, nezinu, nepārbaudu, jo pēc tā wum man paliek viss mīksts, aizgriežu fiksi krānu un noslēpjos dzīvokļa tālākajā stūrī :-D)). pēc tam, protams, ir maziņš gāzes smakucis (tāds kā plīts deglis uzreiz netiktu aizšķilts, bet tikai pēc dažām sek).

paranoja, joprojām neesmu tikusi pāri senai gāzes&uguns traumai, ir švaki. draugs saka, ka, protams, nekas slikts nevarot notikt. beeet, man laikam gribas, lai kāds cits pasaka - nu nesprāgs (t) :-D vajag mierinājumu līdz atradīšu meistaru - varbūt kāda var arī ieteikt kādu?

17.06.2011 20:54 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Tev uguns pa tadam trubam uz augsu iet..nu nak ar drizak no tadas ka redekes? Man vienkarsi tads majas ir un vins ir dazreiz jaiztira , nu bet tas ir loti reti jadara reizi 2 gados...
17.06.2011 21:00 |

Reitings 108
uznāk pa trubu un tur iekšā ir redele, virs kuras liesma. mēs tīram regulāri - 2x gadā, bet nesen bija apkope un tādēļ vēl lielāka škrobe, ka šitāds gļuks. grr (e)
17.06.2011 21:09 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Nu ja tad es nemacesu pateikt jo man parasti gaze gaja garam un smirdeja tad kad vaidzeja iztirit un , kad iztiriju viss atkal ok.. :)
17.06.2011 21:11 |

10 gadi
Reitings 3007
slikti aizšķiļ gāzi- respektīvi, varbūt kaut kas ar piešķilēju.
man ir līdzīgi. nekas traks jau nevar notikt, bet vienalga nepatīkama sajūta, ka katls izdod dīvainas skaņas :-D
17.06.2011 21:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits