Man bimbājiens nāk pēdējās 3 dienas laikam :-D Un šī diena, protams, nebija izņēmums :-D Tagad es par to smejos, jo draudzene man šķiet iestādīja man smadzenes īstajā vietā :-) Bet pirms pāris stundām, man likās, ka it viss, kas vien var sagriezties, ir sagriezies kājām gaisā :-) Šobrīd esmu nomierinājusies, ceru, ka nekas mani neizsitīs no līdzsvara :-)
Man arī gruzons. Sēžu darbā nakts maiņā a draugs aizgāja tusēties un protams man jāsež un jāutraucās. Kaitina, tādas dusmas. (e) Rīt iešu ballēties no sirds. :-P
nevarēšu, nākošajā dienā uz miljons citiem izlaidumiem jāiet un vēl smukākai kā savējā jābūt :D
kleita kkur skapī iemesta. i may be the worst secondary school graduater ever :D
labi, dāmas. es zūdu gultas miglājos |-)
chocoo,neklāstīšu visu te,lai paliek.Tās tikai man liekas problēmas vai kkas līdzīgs,citas noteiki teiks-nekas traks!Viss būs kārtībā-uzmundrinu jau sevi ;-)
varbūt tas tāpēc ,ka pēdējā laikā tik drūms laiks? :-/ jo pati arī sāku just, ka vasara kaut kā man nav, ārā pa logu.
Bet nu man šodien garastāvoklis itkā labs. Paklausījos Coldplay dziesmas un tagad jūtos pavisam labi. [Iesaku!] Tādā mierīga uzreiz paliku. :-D
Un laikam arī drīz iešu gulēt. :-D