nuu ir viens tāds pussarežģīts variants, ja ir pazīstams kāds ļoti datoriem pietuvināts cilvēks, kuram ir vads, kas var savienot divus cietos diskus - es tā darīju, ka pat no vecā datora izņemtā un salauztā cietā diska tādā veidā visu pārkopēju. bet nu tā laikam visreālākais variants būtu ar flash'u.
Tagad sāku apsvērt iespēju pārkopēt tikai bildes un dokumentus, bet dziesmas kačāt no jauna, pie reizes būs arī ilgi gaidītā dziesmu šķirošana, jo daļa no tām nav klausītas jau 3 gadus un vairāk :D
lejupielādē vecajā un laikam arī jaunajā datorā dropbox un tur samet visus failus. pati neesmu izmantojusi dropbox, jo nav bijusi vajadzība, bet visam vajadzētu labi notikt :)
he,tik forshi,man tieshi taads pats jautaajums interesee,jo man uzdaavinaaja jaunu pc :)un veco es paardoshu,laikam nopirkshu flash atminju un tajaa ielikshu visas bildes utt... (t)
baigi forši ar to http://www.dropbox.com/, tikai īsti nesapratu - ja es pēc tam izdzēšu visus failus no vecā datora, vai viņi neizdzēšās arī no tā "dropbox" un, līdz ar to, arī no jaunā datora?!
ļoti iesaku dropbox!
Par to izdzēšanu - īsti nezinu kā tur ir, bet drošības labad tak var uz jaunā datora no dropbox mapītes pārlikt tos failus uz vnk citu mapīti (ne dropbox) un tā.
Var nopirkt elektropreču vai datorveikalā vadu, jaunākiem modeļiem var arī ar interneta kabeli saslēgt tīklā,bet ja iepriekš neesi to darījusi,tad labāk izvēlies kādu no variantiem,ko šeit jau meitenes piedāvāja. :-)