Sūd*** rīts man... Naudas maku nevarēju atrast. Laikam vakar veikalā atstāju, tur gan nav atrasts. Nauda iekšā tur bija daži saņķiki. Vai tad cilvēkam grūti apsargam atdot (t)
Labrīt!
Brokastoju un gaidu,kad nolādēsies PLL. Šodiena ir pēdējā šīs nedēļas laiskā diena,kad varu iet uz treniņu,lasīt grāmatu un skatīties seriālu,no rītdienas sākas pasākumiem un plāniem aizņemtā daļa.
Labrīt!
Šodien nevarēju tik iekš cosmo. Tagad apdarīju darbus un tiku. :D
Šodien tā nāca miegs, ka nevarēju atvērt pat acis, lai uzkrāsotos. Tā nu sēžu tāda vēl joprojām. Ceru, ka neviens svarīgs nenāks uz mani skatīties. :D
Riekstu vāvere, iesaku pagaidīt to mēnesi. Policistiem vari pastāstīt, ka savā pirmskāzu stresā esi kļuvusi pavisam aizmāršīga un gan jau tevi bargi nesodīs. Ja vispār apturēs. Brauc tik prātīgi un neuzprasies uz apturēšanām. ;)
labrīt!
man gan šodien diezgan normāls rīts. paspēju iečolēt savas jaunās kleitas, kas atsūtītas, bet īsti nesapratu kuras ir manas kuras nav, viena tāda pastrašna, bet redzēs kā būs, kad uzvilkšu! :-D
vāvere ar riekstiem- kurā tev ir kāzas?
labriit :-P
man ir dusma, domaju braukt uz juru, bet laiks apmaacies, sadusmojos .. :%27-( :-D gribas ar visiem kaskjeeties un nekas man sodien nav pa praatam :%27-( stulbi...cerams , ka kaut kas mainiisies un kaads vai kaut kas uzlabos man garigo ;-)
varbūt kādai šeit ir Vesperas telefona numurs? bāc, mums bija sarunāts satikties, bet es pa trepēm nokritu, izmezģīju potīti, tagad nevar paiet normāli (e)
Labrīt, dāmas.
Lai gan labs šis rīts nav un nebūs. Vakar pamatīgi sakasījos ar vienu cilvēku, šodien tāds besis strādāt. Bonusā visam jau otro dienu pamatīgi sāp kakls un gribās, lai kāds samīļo, bet nav jau kas. Piedodiet par čīkstēšanu.
brīt! :)
nevaru saņemties ripot lejā un taisīt brokastis.. :D
a pēc stundas jau uz darbu jābrauc.. :)
nesaprotu kāds laiks aiz loga, jo aizkari ciet :D
Hellish- noskatījos vakar Beastly.. nu tāda saldā filmiņa, bet man patika! :)
labrīt :-) :-)
mans organisms laikam jūt,ka man ir atvaļinājums,tāpēc ilgi guļu :-D
rīts ir labs, pietrūkst saulītes,bet nu nekas :-)
sasmējos par to kokosu eļļu,bet viņa tiešām laba,man dikti apdega seja un pleci,sasmērēju un nebija vairs sarkani (l)