Labvakar!
Esmu mājās un pārstrādājusies, visādas darīšanas bija.
Šodien uzlīmējām uzlīmes veikalam ar modeli uz skatloga:)Bija diezgan ilga ķēpāšanās - vairāk kā 2h:(
Saņēmu arī labas atsauksmes par saviem tērpiem, priecē, ka cilvēkiem patīk:)
Un arī bildes beidzot sanākušas:)
Endy, ilgviļņi tak ir ārprāts!
Es sensenos laikos vidusskolā ieliku savos līdzpakaļai matos.
Nesaprotu, kā man mamma atļāva. :D
Pēc tam baigi krita ārā mati un nogriezu diezgan īsus.
Jāatzīst gan, ka neatceros periodu, kad puse galva skruļļaini, puse taisni.
Negribas ticēt, ka viņi bija iztaisnojušies. :D
Nopirku shape(pērku tos ar notecējušo termiņu-krievu)un tur tiik labas pilngraudu makaronu receptes - visādas mērces un citi brīnumi.
Ceturtdien gatavošu uz labu laimi.
Mēs mājās vairs neēdam kartupeļus, draugs gan nav apmierināts :-D toties pilngraudu makaroni topā (l)
Pati labākā likās recepte ar papriku, tomātiem, čilli un sīpoliem+daudz zaļumu, bazilika - viss sacepts olīveļļā, sajaukts ar makaroniem un pa virsu kazas siers, man gribas ēst :-D
Vitelli, es jau apskatīju Chanely drauga bildes, viņš ielicis draugos, vēl bija kāda sieviete fotogrāfe, tā laikam nav apstrādājusi bildes, jo pamanīju nepilnības, par kuru tava māsa noteikti nepriecājas!! bet nu anyway, bildes tiešām skaistas, un interesantas :)
čau! :)
darba diena beigusies.. :) esmu mājās.. :) tikko paēdu.. bet laikam gribu vel... :D tad es gribēšu kafiju, cigareti, tad tēju un tad vēl nez ko :D
ehh.. darbā bij gaarlaicīgi.. besī vilkt laiku.. :D
ha, šēka es šodien šitās diskusijas iespaidā, Tevi atkodu (nu ne jau tamdēļ,ka Tu slēptos), bet tamdēļ, ka jau sen,kad te ierasktīji par draugiem.lv db, atpazinu Tevi,ka esi redzēta. :-D
Šēka, runājušas nekad neesam ar Tevi, bet man Tava mamma šāva auskarus ausīs laukos (tie,kas Tev uz Austrumvidzemi), tas gan bija pirms gadiem,hmm, 8iem laikam :-D :-D
Atceros vnk Tevi, jo pazīstami jau visi tajā miestā, Tavi radiņi ar :-)