Sāksim ar to, ka pirmo reizi mūžā svešiem un vispār cilvēkiem ar kuriem man nav tuvas attiecības stāstu par savām jūtām.
Tādēļ ļoti lūdzu nesodiet mani par manu vājumu, tizlumu, stulbumu, kautrību...blāh ..blāh..
Tātad lieta ir par attiecībām, kas visticamāk pašlaik nemaz neeksistē :D Ir puisi, kurā nu jau esmu ĻOTI iemīlējusies. Šķiet, ka "iemīlējusies" ir īstais vārds, jo viņš ir tas cilvēks par ko domāju ejot gulēt, no rīta mostoties. Viņš ir iemesls, kāpēc visu laiku pēdējā laikā skatos spogulī, jo gribu izskatīties labi.Ik pa brīdim ieeju dr.lv, jo ir naivas cerības, ka viņš atrakstīs, bet tas tā PROTAMS nenotiek. ( un jā, izklausīsies stulbi, bet izeju no profila tikai tad, kad viņš ir izgājis) .
Mēs strādājam vienā uzņēmumā jau vairākus gadus! Man jau viņš no paša sākuma iepatikās, nezinu kā es viņam, bet nu jā- patīk man viņš ILGI..pat ļoti. Mums abiem par šiem gadiem bija attiecības, bet tas jau man netraucēja klusībā cerēt .. :D*
Godīgi sakot viss šis savā veidā murgs ilgst jau gadu. Viņš ik pa pāris mēnešiem man atrakstījis, pat izteicies, lai kādreiz atnākot pie viņa, bet šos vārdus viņš ir teicis dzēruma, cik nojaušu. Tādēļ nekad neņēmu par pilnu. Viņš vispār dzērumā ir runīgāks ( kā jau lielākā daļa cilvēku) tādēļ mums tās saruna notiek tad, kad viņš ir dzēris. Cik nožēlojami :( :D
P.S. Pats ir teicis, ka skaidrā ir ļoti kautrīgs.
Godīgi sakot man jau šķiet, ka es viņam patīku, nu vismaz mazliet. Viņš ieraugot mani tiešām smaida ( viņam ir tik perfektas lūpas..mhmm) un esmu piefiksējusi, ka viņš slepus skatās un mani. Bet nu jā...skaidrā par smaidu un "čau" no viņa nesaņemu. un atkal tas izklausās nožēlojami.
Domāju, ka pati varētu aizrakstīt uz dr.lv, bet ko? un ja nu tomēr es viņam nepatīku, ja nu viņš tikai prieka pēc tā dara...un smaida, jo es smaidu!?
Ceru , ka kāds ir izlasījis:D