Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neko nezinu - Anglija.

Reitings 181
Reģ: 01.11.2010

Sveikas. Ilgu laiku nosodiiju tos,kuri aizbrauc no LV bet laikam pashai pienaacis laiks braukt prom,uz Anglju galiigi negribu,bet pazinjas saka ka vissakariigaakais variants.

Man ir taada.. kaa lai saka,pavisam parasti jautaajumi. :D

Man nav NE JAUSMAS kaa lai visu izdaru.

Kaa lai samekleeju darbu un dziivoshanu? Braukshu ar gjimeni (esam 4 cilveeki) un domaajam iireet atsevishkju maajokli,nevis "straadaa un dziivo uz vietas" tikai kaa to visu noorganizeet?

Un kas vajadziigs lai brauktu? Es izlasiiju jau googlee par visaam taam apdroshinaashanam,utt. Bet piemeeram,ja ir jaadzer speciaalas zaales,kuras nedriikst nedzert,vai var no LV vest uz turieni? Un mums ir kakjiitis kursh ir kaa gjimenes loceklis un pamest negribam,ir vajadziigi chipi un pases un potes vai ne? Un kaa notiek,kaa tos dziivniekus tur buurii paardev kopaa visus barinjaa? :D

Un cik ilgi jaalido uz UK?

Es buuutu LJOTI pateiciiga ja juus man nedaudz paskaidrotu taadas vairaak praktiskas lietas,nekad neesam arii lidojushi,ar ko labaak lidot un kaa ar taam lidostaam tur,nu es saku man nav vispaar jausmas.

Anglju val. ir laba.. Bet ar starpniekiem un agjentuuraam bail,tikai caur paziistamiem vai pashi.

Ja negribas rakstiit sheit,uzrakstiet uz e-pastu [email protected]

Paldies jau ieprieksh. (Atvainojos,man nav garumziimju)

14.06.2011 00:55 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es tev varu pastāstīt par lidošanas aspektu. No Rīgas var aizlidot uz Getvikas lidostu (airBaltic), uz Stanstedas lidostu (Ryanair), uz Lutonas lidostu (Wizzair). Tālāk tev pašai jāpēta, kur tās lidostas atrodas un kādas ir biļešu cenas.
Uz UK aviokompānijas nepārvadā dzīvniekus, jo tur tiek pieprasīta stingra karantīna.
Zāles drīkst vest.
14.06.2011 01:05 |

Reitings 10
Runājot par kaķīti - tik viegli nav kā tikai čips, potes un pase -
1. čips,
2. trakumsērgas pote,
3. pēc 21 dienas jāiet uz asinsanalīzi,
4. ja derīgas analīzes, jāgaida 6 mēneši (karantīna) no asinsanalīžu noņemšanas dienas un tikai tad var domāt par došanos ceļā
5. 24-48h pirms braukšanas pie veta jāveic attārpošana

Lidojot, bariņā visus nesastumj :) par laimi! Lidmašīnā vēl jāpasūta vieta kaķim (pašai vēl būris jāpērk) un man liekas, ka ne visas avio kompānijas ņem dzīvniekus - tas jānoskaidro pie attiecīgās kompānijas (AirBaltic laikam ved)
14.06.2011 01:07 |

Reitings 10
te par UK:

Lidojot uz Lielbritāniju, Īriju, Apvienotajiem Arābu Emirātiem:

* dzīvniekus atļauts pārvadāt tikai kā kravu;
* nav atļauts pārvadāt dzīvnieku lidmašīnas salonā, kā arī nodot bagāžā.

http://www.airbaltic.lv/public/dzivnieku_parvadasana.html
14.06.2011 01:11 |

Reitings 181
Reģ: 01.11.2010
Dziivniekam laikam baigais paardziivojums :( Kaada no jums ir vedusi dziivniekus?
uhh baigais chakars. Un kakjeniite jauna arii vairs nav - 11 gadinji buus,bet mums vinja ir dikti svariiga :( un nav taadu labu cilveeku,kam atdot.
Nezinu,ko lai dara.
14.06.2011 01:13 |

Reitings 348
Reģ: 02.02.2011
Zālēm ieteiktu paņemt recepti no ģimenes ārsta vai vismaz ielikt somā tās kopiju.
14.06.2011 01:16 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Lai viens no jums lido ar lidmašīnu, otrs - ar autobusu, kaķis lai brauc ar autobusu.
14.06.2011 01:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits