Sveikas. Ilgu laiku nosodiiju tos,kuri aizbrauc no LV bet laikam pashai pienaacis laiks braukt prom,uz Anglju galiigi negribu,bet pazinjas saka ka vissakariigaakais variants.
Man ir taada.. kaa lai saka,pavisam parasti jautaajumi. :D
Man nav NE JAUSMAS kaa lai visu izdaru.
Kaa lai samekleeju darbu un dziivoshanu? Braukshu ar gjimeni (esam 4 cilveeki) un domaajam iireet atsevishkju maajokli,nevis "straadaa un dziivo uz vietas" tikai kaa to visu noorganizeet?
Un kas vajadziigs lai brauktu? Es izlasiiju jau googlee par visaam taam apdroshinaashanam,utt. Bet piemeeram,ja ir jaadzer speciaalas zaales,kuras nedriikst nedzert,vai var no LV vest uz turieni? Un mums ir kakjiitis kursh ir kaa gjimenes loceklis un pamest negribam,ir vajadziigi chipi un pases un potes vai ne? Un kaa notiek,kaa tos dziivniekus tur buurii paardev kopaa visus barinjaa? :D
Un cik ilgi jaalido uz UK?
Es buuutu LJOTI pateiciiga ja juus man nedaudz paskaidrotu taadas vairaak praktiskas lietas,nekad neesam arii lidojushi,ar ko labaak lidot un kaa ar taam lidostaam tur,nu es saku man nav vispaar jausmas.
Anglju val. ir laba.. Bet ar starpniekiem un agjentuuraam bail,tikai caur paziistamiem vai pashi.
Ja negribas rakstiit sheit,uzrakstiet uz e-pastu [email protected]
Paldies jau ieprieksh. (Atvainojos,man nav garumziimju)