onanē biežāk nekā nodarbojas ar seksu

Reitings 287
Reģ: 04.04.2010

Sveikas.. :)

Man atkal sakrājusies sāpīte, ar kuru biju samierinājusies, bet laikam tuvojoties īpašajām dienām sāku kļūt emocionāla un domāt par viskaut ko un iegruzīties.

Tad nu par tēmu- mans mīļais onanē biežāk nekā grib seksu ar mani... un es nespēju saprast kādēļ???

Itkā zinu,ka JĀ, viņi to dara un tas ir tikai vēlams,BET nespēju saprast kāpēc tik bieži un es tieku pamesta novārtā. :(

Man tiešām skumīgi paliek,jo liekas,ka neesmu pietiekoši seksīga viņam.. (t)

13.06.2011 04:18 |

Reitings 35
Reģ: 01.12.2010
čirkuli, piekrītu pārējām. viņš nav Tevis vērts. kāda tur mīlestība, ja iekāro sevi vairāk nekā blakus esošo sievieti. viņam noteikti ir seksuālas dabas problēmas. pats viņš tās neapzinās, bet moka Tevi. iesaku pārdomāt vai šādām attiecībām ir jēga...
14.06.2011 17:06 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Un man vajag to sajutu, ka sieviete ir apmierinata.
14.06.2011 17:14 |

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
ja taa lieta ir 3x dienaa, nu tad ir par daudz. bet savaadaak, ja reizi dienaa vai par divaam dienaam reizi, tad nenem veeraa so pusaudzu meitenju padomus. vinjas vienk nesaprot, ka tas ir normaali. ja cilveekam ar seksuaalitaati viss kaartiibaa,vins to dara. arii es apmierinu sevi regulaari, kaut man ir regulaars sekss. meitenes to nesaprot, ja pasam dazkaart ir probleemas ar orgasma guusanu. ja juus vareetu sasniegt orgasmu paaris minuutees, tad ticat man, juus arii regulaari masturbeetu.
18.06.2011 22:25 |

Reitings 215
Reģ: 19.01.2011
tiigjeriene

man arī ir regulārs sekss un orgasms ir man vienmēr, bet es nemasturbēju, jo nav vajadzība :-D
Ja citas neņemās ar sevi, tad uzreiz pusaudzes? :-D
18.06.2011 22:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits