Lilcha,domā ja būtu tie spārni?Nebūtu sarežģīti.Es nevalkāju tādas kleitas vai augšiņas,kas atsedz manu muguru,vai ir uz lencītēm utt nedz uz svētkiem,nedz ikdienā.Kā arī-es vispār uz balli labākajā gadījumā vienu reizi gadā eju-Jauno gadu sagaidot. :)
Bet tuvākajā laikā tie spārni tāpat netaps. :)
Heartkiller, es jau tikai tā. ;-) Domāju varbūt esi kāda persona, kurai saviesīgi pasākumi ikdiena.
Esmu redzējusi vīrietim uz muguras, smuki jau izskatās.
Lilcha,nē,nē,nav man tādi pasākumi bieži.:) Es vienai meitenei pagājušajā vasarā redzēju pa pus muguru.aaahhh...tā gribējās pieiet klāt un pateikt,cik superīgs viņai tetovējums. :)
ehh.. :) ar vienu uzdevumu tiku galā :) un otram puse ir izpildīta.. :D jāizlasa tagad teksts par Gaujas nacionālo parku un jaatbild uz jautājumiem :D
elementāri tak :D bet man slinķis uznāca :D bet nu tā kā apsolīju, nevar jau čali piekāst :D
rīt vēl brīvs.. :) ciiik jauki.. :)) un tad atkal 5 darba dienas.. bet nākamā nedēļas nogale būs jauka, cerams.. :) draudzene viena no LV brauc uz IRL, sarunājām randiņu.. :)) un vēl algas diena.. :) ehh.. :))
kā par pārsteigumu arī es neguļu,nisnaudu 2h un viss. Tākā man atvaļinājums,nekur nav jāsteidz,kgan no rīta jāaizskrien uz darbnu nodot manu aivietojamo darbiņu :-D ,bet vismaz būšu spiesta piecelties kānormālam cilvēkam nākas 7. no rīta nevis 12.dienā :-D . Plānā ir izpucēt māju, samazgāt visu kas mazgājams un ielīst puķu dobēs (l)
Es negulju,ir veel kaada te? :)
Klausos Tracy Chapman- Fast car,esmu samiileejusies shajaa dziesmaa. (l)
Diivaina sajuuta,esmu viena savaa dziivoklii,gultaa,peec tik daudziem gadiem.
nāk nakts un pie debesīm parādās zvaigznes, nāk nakts....blā blā blā :-D :-D :-D johaidī,,,,,,kas ar mani šonakt,nav pilnmēness?? :-D ,visādas dziesmas pa galvu vazājas (l)
Jaa,es dziivoju UK.Baigais tukshums visapkaart,nepierasti jau ljoti.
Saskumos shodien peec Latvijas.Runaaju ar visu savu gjimeni(vairaakumu),visus redzeeju kopaa,pietruukst jau dikti.
tetovējumam es tiešām nevarētu saņemties :D :D
ehhh... es mājās, LV kad biju, dzīvoklī biju viena laikam pāris stundas, un tad jau likās ka ir dīvaini :D pieradusi esmu, ka visu laiku kāds ir līdzās.. :))