Pilote :D ar aviāciju "saslimst", tad nu no bērnības man bijuši visi sapņu darbi tur - divus esmu darījusi/daru esmu gan lidostā strādājusi, gan tagad stjuarte....nākošais solis(liels solis) būtu izmācīties par pilotu, bet tas nav tik viegli un tiešām ļoti dārgi maksā...bet nu mazais sapnītis dabūt vismaz privātpilota licenci, lai lidinātu "mazās" lidmašīnītes :)
Hmm, es arī eju uz to profesiju,kas man ir sapņu, vismaz joma-darīt labu, palīdzēt.
Un,jā, mana kailsība ir deja. Vēlētos, kaut mazākai būtu bijušas lielākas iespējas, lai varētu [rofesionāli kaut ko darīt. Ilgi sāpēja sirds,ka ne līdzekļu, nekā tam nav. Tagad ceru,ka tas tomēr dvēseliskā līmenī būs, ar laiku.
ahh, es arī esmu slima ar lidostām, lidmašīnām, ostām, kuģiem. ar milzīgu prieku strādātu šajās nozarēs (l) varbīt ne pilote vai stjuarte, bet kāds lidostas/kuģostas darbinieks |-)
בין קירות ביתי
nezinu, viss var būt. Bet domāju, ka ir divu veidu labestības-viena ir sirds, kad to dara pat nepiedomājot, un otrā jūt,ka ir jāizpērk grēki. Es grēkus nejūtu. Mans iemesls tam ir pavisam cits.
Man gribētos vadīt kādu izglītības iestādi. Un vēl - būt tik zinošai sociālos un politiskos procesos, lai man žurnālisti uzdotu jautājumus kā ekspertei :-D
īstenībā man tādas sapņu profesijas nekad nev bijis, ja neskaita, kad vienu brīdi gribēju būt dziedātāja, soliste:D Uz to gan mērķtiecīgi nekad neesmu gājusi, tikai skolas laikā dziedāju korī un ansamblī, tagad domāju, ka arī nebūtu slikti kkur iestāties, kaut kādā pašdarbnieku kolektīvā, bet patiesībā tik sen nav dziedāts:D