Labvakar!
Šajās brīvdienās TĀ atlaidu, ka neko neatceros, viena pati piedzēros sasūtīju visiem kaut kādas sms, pēc tam no rīta brīnos, kāpēc nāk stulbas sms atpakaļ :-D Kaut kam biju zvanījusi un telefonu izlādējusi līdz pēdējam, un galvenais pats trakākais, ka es esmu visu izdzēsusi...un pa visu to murgu pazaudēju savu zelta auskaru :%27-(
Tagad rakstu kursa darbu. :-D
Pirmo reizi šitā man gadījās...jā, par auskaru man lielākā škrobe, bet ko es tur citiem esmu sasūtījusi es nezinu un negribu zināt, vienam čalim neko glaimojošu :-D
Endy*
Jā viena pati..rokas zilumainas... :-D labi, ka to neviens neredzēja, izdzēru 0,7 viskiju ar kolu un bija šņabis palicis no cita tusiņa, kādas četras glāzes iztriecu un piektā norāva jumtu...
drausmas, pašai kauns...bet es biju pārgruzījusies par visu un visiem... :%27-(
Endy, tur jau tā lieta, ka labi. Bet pagājušo mēnesi visu notrieca dīzeļdegvielā un šo mēnesi vajadzēja samaksāt par atņemtajām tiesībām + citi agrākie sodi, kuri nebija samaksāti, lai atgūtu tiesības. Man tas ir pieriebies, jo es taču viena nevaru pavilkt ar savu pārdevējas algu. Jūtos nožēlojami. Vienīgais, ko viņš pasaka, man nevajadzēja tiesības atgūt? Aij, nu sviests. Katrā ziņā besis + plus draudzene visu pabojāja. :-/
Endy*
Visticamāk, ka podā nolaidu :-D
Karstvīn, liekas, ka viņš ar Tevi galīgi nerēķinās, domā tikai par sevi, nekur tās tiesības nebūtu pazudušas...lupatas tie vīrieši, vairāk nekas.
Karstvīns
Vajadzētu randiņu mums sarunāt... ;-)
Bet, ja dzer tā kā es , tad labāk to dara viens un mājās, pirms tam visus telefonus un durvis aizslēgt :-D
Madam, nu tieši tā. Un viņš vēl runā par ģimeni, kāda ģimene, ja viņam ir citas prioritātes nevis rēķini. Es jau viņam saku tev jau po, bet man tagad jādomā, kur un uz kā ietaupīt.
Starp citu, es tevi labprāt satiktu. Baigi foršs skuķis liecies. :-D
Bet tā ir ja viens dzer, tad rodas visādas muļķīgas domas rakstīt un zvanīt kādam, ja kopā, tad tādas domas nav.
Madam, lūk, tev vīrieši. Galvenais, ka sola, ka sapelnīs, jā, tikai kad? Un, kad palieku dusmīga, tad pārmet, lai viņu negruziju, jo viņam tāpat esot slikti, bez naudas. Burvīgi ne?
Varam kaut ko nākamnedēļ saštukot man 4dien un 5dien brīvs. ;-)
Karstvīn, tas ir pretīgi no viņa puses!!! Tiesības nekur nepazustu un vajadzēja tad iekrāt naudiņu tam visam, nevis no vienas mēneša algas visu to samaksāt. Un vispār nevajag tādus sodus iekrāt! Es būtu pamatīgi nikna, ja man vienai būtu jāatmaksā rēķini. Saprastu, ja kādreiz nav izmaksāta alga, vai slimojis un nav saņēmis algu, tad jau varētu atmaksāt, bet nu stulbi riktīgi.
Madam, jā esmu.
Da, protams, bet man vnk negribās strīdēties. Bet ja vēl nākammēnes šitais atkārtosies, tad es toč viņam uzstādīšu ultimātu vai nu, lai dod naudu, vai tinās. Zb savādāk.