Pāri tikšanas fāze

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009

Sveiki! :)

Iespējams, ka tāda līdzīga diskusija jau ir bijusi, bet es atļaušos vēl vienu.

Lieta tāda, ka biju kopā ar puisi 2 gadus (maijā izšķīrāmies). Viņš bija mana pirmā mīlestība un visādi citādi pirmais arī (viņam es pirmā mīl. un arī sex).

Kad viņš pateica, ka jāšķiras, mana pasaule sagriezās kājām gaisā, taču zināju, ka drīzi tas notiks.

Nu jau ir pagājis neliels laiciņš, likās, ka esmu jau atjēgusies, tikusi tam pāri, bet vakar aizgāju satikties ar kādu vīrišķi, nonācām jau gandrīz līdz seksam (skūpsti un roku palaišana no viņa puses), un tajā brīdī es sapratu, ka nevaru, ka kaut kas nav kārtībā, domāju par bijušo.

Tad nu jautājums - cik apm. vajag lielu laika rezervīti, lai tiktu pāri jūtām un atmiņām? :-/

11.06.2011 18:59 |

Reitings 1565
so.so, tik jauki pateici. Paldies! (l)
13.06.2011 01:34 |

Reitings 2230
Es ar savu pirmo mīlu izšķīros pirms pus gada. Biju pieķērusies, bet pati sev ieskaidroju, ka nav ko pārdzīvot un izniekot dzīvi, ka vajag sapurināties un iet tālāk. Es pat biju tā, kas mierina puisi ar kuru izķīros :-D
Tagad ir jaunas attiecības (pa vidu bija vēl pāris nenopietnas) un varu teikt, ka ir pat ļoti labi :-) Neko nenožēloju un priecājos, ka tomēr paliku pie savas nostājas un neskrēju atpakaļ pie pirmā, kaut arī viņš lūdzās. Ja nav, tad nav. Galvu augšā un dzīvot tālāk! :-)
13.06.2011 02:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits