ļoti labs jautājums, bet...
kā tu izteicies- kādai būt un kāda esi.
man liekas ir vairāki es- kāda vēlies būt un viss, ko dari, lai tāda būtu; kādu tevi redz citi; kādu tu redzi sevi; kādu tu vēlētos redzēt sevi.
Man liekas, ir ļoti grūti atrast vienotību starp šiem visiem es, un būt tikai viens es,jo, piemēram, kaut vai komunikācija ar dažādiem cilvķeim izsauc mums daždas emocijas, un tas taču nenozīmē, ak mēs esam tikai maitiskas vai tikai sargājamās pelītes, bet no tā cilvēka redzesunkta tas tā var būt un mums esot daž''adās situācijās var likties, ka mēs esam tikai tādas, jo, ja neesam izaicinātas uz cita veida situācijām, tad nevaram zināt, kā mēs tajās rēaģēsim un kas atklāsies.
mans ieteikums no pieredzes- apdomā visu savu līdzšinējo dzīvi un visu, no pašas bērnības, kas esi vēl'jusies būt, ko esi vēlējusies izdarīt, par ko ķļūt, kādu iedomājies savu nākotni, pieraksti to visu un piedomā, ja gribēji kādreiz kļūt par pārdevēju, tad pieraksti, nevis atmet, jo šōbrīd tev ir aukstākā izglītība un tas skaitās zem latiņa vai arī otrādi ir lietas, kuras ir par augstu. Kad tev ir šāda bilde, tad apskaties, ko visa šīs lietas nozīmē- varbūt būt par pārdevēju tev gribējās, jo.. patika skaitīt naudu vai runāties ar cilvēkiem, tirgoties, vai kārot lietas veikalā, vai būt aiz letes un dot cilvēkiem to, ko viņi vēlas? ir daudz un dāžādi iemesli un katrs šāds sīkums var kao pateitk par tevi, ko tu tagad varbūt neredzi, bet šis atsaukst to atmiņā.
kad tev ir šāda bilde un esi viņu izanilizējusi, tad paskaties, kru esi tagad un vai dari tās lietas, kas tev patika?
tas ir milzīgs darbs ar sevi, bet ir to vērts, ali saprastu savu ceļu....
un :) nav apsalūtā sevis atrašāna, visa dzīve paiet tā, ja ne, tad jau nebūtu interesanti dzīvot! :)