Mašīna un izmaksas

Reitings 324
Reģ: 29.01.2009

Tuvākajā laikā ir plānots iegādāties mašīnu, taču tā kā tā būs mana pirmā, tad gribēju zināt ar kādām izmaksām vēl jārēķinās, ja neskaita degvielu? Cik jums mašīna izmaksā mēnesī un ar kādu braucat?

11.06.2011 02:35 |

Reitings 4718
Protams, vēl jau octa obligāti un kasko ja grib. Es pat nezinu cik mums sanāk ieguldīt mašīnā naudu. Pēdējā laikā daudz laikam, jo nesen izgājām skati, bet vēl ir daudz mīnusi. Tagad galvenais ir sataisīt buktes, ko es uztaisīju un ko mums pagalmā kāds idiots uztaisīja.
11.06.2011 12:20 |

Reitings 41
Nju man ir Ford Puma - pirmā mašīna. Teiksim pirmajā mēnesī rēķinies ar kādiem 100 degvielai -un labi ja tikai simts. Braukt jau gribēsies visu laiku. Klāt kādus 10-40 LS OCTA 3 mēn. (skatoties pēc vad.pieredzes), plus eļļas maiņa, filtri...kādi 50 ls klāt. Ja kaut kas lūst - nju tad vēl kādi desmiti klāt. Nju sodus vari paskaitīt, ja taisies ātri braukt... man jau liekas, sarakstu var rakstīt uz pāris tapešu ruļļiem, jo nekad neko nevari zināt.Kādu vismaz taisies pirkt?
11.06.2011 14:36 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Kopš nopirku mašīnu vismaz zinu, kur mana nauda pazūd :D

Obligātā apdrošināšana OCTA manējam ir pat līdz 175ls gadā(jā, jo riska kategorija BMW)

Tehniskais, pati apskate laikam bija zem 20ls(atkarībā benzīna vai dīzeļa motors) gadā un tad tev arī jāmaksā ceļa nodoklis, kas ir atkarīgs no motora tilpuma utt. (laikam te būs pareizā adresīte : http: //www.csdd.lv/?pageID=1293713495)

un jā, protams eļļas maiņas, bremžu kalotkas, diski šad tad jāmaina un daaaaudz citu sīku un ne tik sīku izdevumu mašīnas aprūpei.

Un īstie izdevumi sākas, ja kaut kas sāk nojukt:D

+ arī degvielas cenas, mēnesī mierīgi 200ls var nobraukt nejūtot
11.06.2011 16:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits