Reāli jūs pašas te rakstat,ka Latvijā ORĢINĀLAS somas nopirkt nevar- jā nevar, tāpat kā stokmanā un citos veikalos.
Vai esat dzirdējušas tādu lietu kā AAA klases pakaļdarinājumi,kas principā atbilst orģinālam,bet atšķiras materiāli no kādiem somas tiek izgatavotas.
Vai zināt,kas notiek pircējiem neredzot šajos Latvijas ''firmas'' veikalos???
Veikals galerijā centrs bija! Somas tiek ievestas no Itālijas, Maskavas un vēl tālākām valsītm.
Vai jūs tiešam domājat,ka visas brendu drēbes utt,kas tiek sauktas par 100% orģināliem nāk pa tiešo no modes namiem?! Nu ne tak!
Modes nami strādā ar vairākiem ražotājiem,kas izgatavo augstākās klases pakaļdarinājumus un tos mīļas meitenes arī tirgo eiropas tirgus!
Pases somām ir- apliecinājums par to,ka šīs somas ir no ražotājiem,kas sadarbojas ar brendu īpašniekiem, nevis izgatvotas ķīnas lēta darbaspēka rūpnīcās!
Bildes noliktavā-jā,jo kur tavuprāt stāvēs somas ar kurām reāli neviens pašlaik nezin ko darīt?
Jūs rakstat,ka Latvijas likumdošana neatļauj tirgot pakaļdarinājumus un tajā pašā laikā,ka Latvijā nav nopērkamas orģinālas somas.. :d Vai nav dillema?
Ja es gribētu iesmērēt ''feikus'' ko tirgo pilns ss.lv portāls es tā arī uzrakstītu un arī man pieejamām LV somām cena būtu 28LS, chanel atdotu pa 8-12ls un hermes pa 30 ;)