Padalīšos atkal savos šodienas tušas piedzīvojumos :D
Tātad - Maybeline - colossal volume (dzeltenā pudelīte) biju pārsteigta bet nedaudz saķepināja skropstas :-/ Bet garums labs :) Uzrāvos uz ūdensnoturīgo testeri - pēc 2 tīrīšanās reizēm un 1 mazgāšanas tuša vēl spīdīgi turās pretī :-D
Maybeline - one by one - nesaķepināja bet nekuplināja arī :-) Bet toties pēc kāda laiciņa drusku sabirza.
Un šeku reku :-D izrādijās ka man pašai ir Gosh - amazing lenght`n`build - skropstas mega garas bet no kupluma ne ziņas ne miņas :-)
Nākamā rindā uz izmēģinājumiem - Max factor - masterpiece max (l)
Disco veikalā tagad ir atlaides Rimmel Glam'Eyes Lash Flirt, pie 2 Ls maksā. Nopirku iemēģināšanai, un teikšu, ka tīri ok ir. Baigi labi pagarina, es pat varu salīdzināt ar Maybelline Collosal efektu (uz manām skropstām), bet drusku saķep gan. Bet man vienalga, ar tādu cenu man tā tuša patīk :)
Million lashes tuša ir OK, kuplina, atdala, forša birstīte, bet 2.reiz nepirktu. Mana favorīte ir maybelline one by one. Nesen biju ārzemēs un nopirku kaut kādu maybelline Colosal tušu kāda nav pie mums - cat eyes. Diezgan forša, baigi sakuplināja skropstas un uztaisīja tādu interesantu formu.