Braucu atjaunot pasi pagājušajā piektdienā. Septiņpadsmitajā datumā saņemšu un nākamos piecus gadus varēšu par sevi smieties, jo patiesi būs par ko :-D Arī man mati bija sasieti un blakus bija sieviete, kura bija atnākusi ar izlaistiem, jautādama, vai nevajag savākt astē - atbildēja, ka, protams, ka nē :-)
Atceros, kad taisīju savējo pasi...man bija čolka un tā sieviete lika, lai es to čolku lieku uz malu, jo man neesot piere redzama... un tagad man atkal pasē ir bilde, kur es nedaudz izskatos pēc olgalves! :-D
jauno pasi taisīju pirms 3 gadiem, un tagad katru reizi atverot pasi, es smejos, jo izskatos pēc totālas narkomānes :-D
man būs kauns ar tādu pasi braukt dzīvot uz ārzemēm, jo dzīvē pavisam cits skats :-D
man radiniekam sirmie mati arii sapluuda ar fonu un izsktaas , ka matu nav :-P
man piemeeram lika colku salikt uz saaniem , lai nebuutu aizsegtas uzacis, biju dusmiiga jo tas izjauca frizuuru :-/
Sveikas :)
atvainojos, ka iejaucos diskusijā, bet es piemēram gribu mainīt veco pasi uz jauno,lai gan vecajai pasei man vēl 1 gads termiņš ir, cik tad man būtu jāmaksā par pases maiņu un vai man piem. nejautās,kpc pirms tērmiņa beigām gribu mainīt ?
savādāk vecā pase tiešām IR drausmīga, un nākošo mēnesi jau jāsāk domāt par augstskolu un ar veco pasi tā kā cilvēkos rādīties, pat uz eksāmeniem kauns bija iet :-D
Īva* vienīgā problēma ir tā, ka šovakar nemāku rakstīt :-D
bet jā, man ar savu drausmīgo pasi jādzīvo 2 gadus, lai nomainītu jāmaksā 15Ls, negribas :-D