Dorota-ta jau laikam ir ,ka to dveseli ta uzreiz neredz!Gribeju izspiest no vira ,kadas vinam domas-tomer virietis :-P !Vins teica,ka vinam jau loti patik tadas interesantas sievietes-vinam loti patik latviesu meitenes,jo vienmer tadas sapucetas,viss tads saskanots,ko seit tiesam neredz! |-)
Es ,sis temas iespaida, aizbraucu uz savu veikalinu-ta gribejas atkal ieraudzit kaut ko tadu -retu!Atradu loti interesantus Loro Piana svarcinus! :-) Viss ta nostradats,tik kartigi!Man jau ,ka vienmer ,patika ,ka viss dabiga materiala-virspuse loti plana lina-virsu tads ,ka gleznojums virsu-saistits ar juru,laivinam-tads loti moderns..!Toni tadi tirkiza,oranzigi dzelteni!Odere ari ista zida!Likas ipasniece bijusi loti kartiga-tada loti kopta ,tiriga!Tureju svarcinus rokas tikai dazas minutes,bet man acu prieksa uzreiz bija skats,kur tadus varetu uzvilkt!Ja tas butu bikses-noteikti butu nemusi,jo loti patika motivs,krasu salikums!Kaut kas vienmer piesaista pie labiem dizaineriem tik specigi-laikam tas ir viss kopa-materials,krasas,nostrade!Ja butu panemusi -tas butu mans otrais spilgto krasu pirkums!! (l)