Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai jums patik atskirties no parejam ?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Man ienaca prata doma,ka daudzas sievietes Latvija tomer baidas uzvilkt kaut ko tadu-avangardisku!Jaatzist ,ka gerbsanas stils ir loti lidzigs!Ka ir ar jums?

05.06.2011 20:02 |

Reitings 16208
Laikam japasaka vispirms pasai par sevi-es loti gatavojos braucienam uz Eiropu ,un atkal piekeru sevi pie domas,ka loti gribas uzvilkt kaut ko tadu,kas vel tikai bus mode (l) !Laikam piederu pie sievietem ,kuras velas but pamanitas! :-)
05.06.2011 20:08 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es vispār nedomāju vai citiem patiks tas, kas man mugurā, pat vīrietim nepatīk mana aktuālā mode, kam saistība ar turku biksēm, arābu stila kleitiņām, bet man tas neinteresē. Viskardinālāk laikam no stila atšķiras apavi-tie man bijuši gan zaļā krāsā, gan prostitūtu tipa :-D , gan pastala veidu, pītie utt. :-)
Tas jau sievietēm atkarīgs no garastāvokļa laikam-ir dienas, kad gribas būt spilgtākai, citrreiz-kad saplūst ar masu.
Jāsaka, ka jau otro vasaru daudz pamanu interesantu tērpu sievietēm, tā,ka es domāju-noteikti nebaidās. Būtībā galvenais, lai tas "savādākais" piestāv pašai lietotājai.
05.06.2011 20:09 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Par sevi runājot, nav bail uzvilkt kautko atšķirīgu. Bet mans stils visā visumā ir vidēji līdzīgs meiteņu romantiskajam stilam, un tas arī ir tas, kas man patīk. Tāpēc arī nesanāk kautkā ļoti izcelties.
Vienīgi ar kautko jaunu un skaistu, bet tad jau ir nevis pārsteigtie skatieni, bet skaudīgie..

Par avangardu runājot, LV to atļaujas ļoti maz cilvēku. Laikam dēļ sabiedrības šausmīgās attieksmes pret citādajiem. Pārsvarā tikai oriģināldomājošie, mākslinieki un ārzemnieki kautko tādu uzdrīkstās.

Bet kā man patīk tas, cik viegli to uztver ārzemēs.. Tik interesanti vērot kā cilvēki pilnīgi neiespringst par to, kas citiem mugurā.
05.06.2011 20:12 |

Reitings 16208
Gemini -es laikam aizdomajos par so temu ari saja sakara,ka velejos kaut ko tadu interesantu aizsutit draudzenei-vina uzreiz piemetinaja-pie mums ta nestaiga-nesapratis! (t)
05.06.2011 20:12 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
es nezinu kā, lai izstāsta, bet man dažreiz ir tik crazy salikumi, bet man vienlga, ko apkārtējie domā, ja cilvēks ģērbjas pēc jaunākā modes kataloga, tas jau vien nozīmē, ka viņam pašam nekā daudz no oriģinalitātes nav...
05.06.2011 20:15 |

Reitings 5709
Kā jau te Gemini minēja - ka apģērba izvēli dikti nosaka noskaņojums un kopējās izjūtas/sajūtas. Tādēļ man ir dienas, kad esmu klasiska (kas, droši vien, tā īpaši neizceļas uz kopējā fona, lai gan skatieni jau ir vienmēr) un ir dienas, kad esmu brīvāka, mākslinieciskāka, bohēmiskāka... tad, kad vēlos baudīt dabu, rakstīt, fotogrāfēt, staigāt pa mazām ieliņām un vienkārši izjust to, kas ir apkārt.. tad mani augstie papēži stāv skapī! :-P

Par to, ko par mani padomās citi.. Kaut kā nekad īpaši nav uztraucis, jo paļaujas uz SAVU gaumi un savu skatījumu, nevis citu viedokļiem un vērtējumiem.
05.06.2011 20:17 |

Reitings 16208
Khloe-man laikam tiesi tapec ari patik iet uz savu veikalinu iepirkties-es to saucu par "Emmanuelles veikalinu"-loti biezi satieku cilvekus no Anglijas,Francijas ,Italijas!Tad ari ieverteju ,kas ir tads interesants ,ka sievietes staiga citur!No vienas francuzietes nospikoju savu jauno gerbsanas stilinu! :-P Man iepatikas tas kartu variants-uz sauram dzinsam uzvilkts tads gars dzemperis-pari dibenam,tad tam dzemperim vel virsu iss-tads vairak ka veste!Es nesen uztaisiju to savu dzemperiti no svarkiem :-D -iznaca ka tada veste vairak-ar tadu stivu kragu!Vel ta sievietes seja uz muguras!Mums jau junija vajadzeja but siltam,bet pieturas vess,tad tas "kartas" labi noder no ritiem... :-)
Man patika ,ka mans virs izteica komplimentu! (l)
05.06.2011 20:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
laikam piederu pelekajai masai, jo nepatik man uzvilkt ko dikti stiligu un to visu sakombinet, piem, ka šeila. es nejutos komfortabli tadas drebes, jo ari pec rakstura neesmu tada, kas alkst uzmanibas un butu visu notikumu epicentra.
bet-es sevi nepieskaitu pie lidzigajam meitenem(ķipa-visas no vienas fabrikas-blondi mati, solarijs, ugg zabaki ziema utt)
05.06.2011 20:22 |

Reitings 40
Reģ: 17.08.2009
Parasti, kad redzu kādu avangardiski saģērbtu, tad nodomāju, ka droši vien mākslinieks :-) Pati laikam ģērbjos parasti un ikdienā sportiski. Tomēr es domāju, ka atšķirties var ne tikai ar ģērbšanās stilu. :-)
05.06.2011 20:23 |

Reitings 16208
Atceros ,ka biju Riga ,tas gan bija kadus 2gadus atpakal!Runaju ar draudzeni par so temu.Es teicu ,ka mana uztvere ,tomer cilveki izskatas tadi vienadi-ja gerbjas romantiski tomer daudz neatskiras taja romantisma :-P !Atkal runajot par biksem,atceros ,ka redzeju parsvara tas sauras bikses un tikai!Nebija ta ,ka redzeju daudz ,un interesantas biksu kompozicijas!Mana francuziete stastija ,ka Francija loti mode sorti,kas uzvilkti uz legingam ,vai biezam zekubiksem!Daudz cilveku staigajot pat mezginu sortos-tadas biezas mezgines!Aizdomajos ,ka tas varetu izskatities interesanti! (l)
05.06.2011 20:27 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
uzvelkot ko pārdrošu es cenšos tikt ar sevi galā :)
respektiivi, es zinu,ka ir crazy,bet uzdrošinoties es ceļu sev pašapziņu :)
jā-man patīk atšķirties,bet nepārspīlējot :)
05.06.2011 20:31 |

Reitings 16208
Aguciti-Raudupiete-ja tas ir loti uzkritosi-ta kosmetika :-P !Es laikam to loti ieveroju ,jo pie mums cilveki lieto salidzinosi loti maz -varbut mazliet akcente lupas un skropstas!Smarzas vispar gandriz nekur nejut,ari dezodorantu smarzu! :-P
05.06.2011 20:31 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Speciāli būt pamanīta necenšos.Neģērbjos ar domu-man obligāti jāatšķiras no pārējām un jāuzvelk kkas kliedzoši avangardisks.
Es valkāju to,kas piestāv manam augumam.Bieži vien sanāk,ka tieši interesantas lietas ir tās,kas man piestāv un atbilst manām prasībām.Nevaru es uzvilkt to,kas pagadās,jo man ir vietas,ko strikti vienmēr gribu nomaskēt,tāpēc apģērbam izvirzu daudzus noteikumus(piemēram,nevalkāju dziļus izgriezumus,apspīlētas drēbes,nevalkāju drēbes ar spīguļiem vai uz lencēm,nevalkāju šortus utt).
Mans stils izveidojies pamazām un pieskaņots manam augumam.Nezinu,vai mani pamana stila dēļ.Es pat nezinu,vai baigi izceļos uz apkārtējo fona.Mīļums saka,ka ģērbjos interesanti.Lai tā būtu.Man galvenais ir,lai drēbes man piestāv un ir nomaskēts viss,kam jābūt nomaskētam.Mani pamana drīzāk dēļ tetovējumiem,kurus neslēpju.Uz tiem gan blenž atklāti(varēs blenzt vēl atklātāk,jo būs 4tais).
05.06.2011 20:33 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Un te jau atkal ir cita runa par to, kas kuram ir vārds - atšķirība.

Avangards jau pats par sevi neietver robežas. Kā jau Tu minēji, tas var būt kārtu apģērbs, citam šortiņi uz legingiem, citam vēl oriģināli apavi.
Bet, piemēram, izpaužoties romantiskajā stilā, atkārtošanās ik pa laikam ir neizbēgama. Un ieviešot kautko jaunu tajā, var sanākt, ka beigās tas vairs nemaz nav romantiskais stils. Tur arī sākās tā vienādība. Bet neuzskatu to par absolūti nebaudāmu klonētu stilu. Vienkārši vajag atrast veidus kā savādāk pasniegt, vai kā Tu jau minēji, paskriet tendencei pa priekšu, vai arī atrast kādu odziņu.
Protams, esot šajās sava stila robežās to atšķirību ar ko izcelties starp citiem, uztaisīt ir stipri grūtāk, nekā esot avangardiskajā stilā, kur var izpausties uz visiem simts.
05.06.2011 20:42 |

Reitings 136
Reģ: 22.05.2011
Neko tādu sev nemaz nevelētos uzvilkt, bet ja kāds cits nēsa un prot sakombinēt, var izskatīties interesanti :-)
Agrāk kad biju pavisam jauna, satraucos, kad kāds iztica kritiku par izskatu utt, bet tad es sapratu - nav nekādas nozīmes tam ko domā un saka sveši cilvēki! Ir jādzīvo pašai sev un jāģērbjas tā kā pašai patīk un gribas! Galu galā katrai taču apkārt ir savi draugi, kuriem mēs liekamies pietiekmai labas, un visai pasaulei nekad patikt nevarēs :-D Kad aiziet līdz smadzenēm tas, ka jādzīvo tikai sev, tad vairs neuztrauc, ko citi padomās utt :-D
05.06.2011 20:43 |

Reitings 16208
Iedomajos to "Sex and the city",kur tas sievietes bija tik dazadas!Likas ,ka Kerija vispar kadreiz vareja uzvilkt kaut ko tik loti "traku"-man liekas,ka Latvija sievietes tomer to nekad neuzdrikstetos!
Tomer butu ta doma,ko par mani padomas... |-) ?
05.06.2011 20:45 |

Reitings 1761
Īpaši necenšos izcelties. Man patīk elegants apģērbs ar perfektu piegriezumu, pieguļošs fasons u.tml.
Sevišķība , elegance un izsmalcinātība ir tas, kas man patīk un uz ko es tiecos. Individualitāti necenšos uzsvērti paust ar apģērbu. Uzsvaru lieku uz savu personību. :-)
05.06.2011 21:10 |

Reitings 16208
Ms.Elissa-tu laikam tagad ari Parize?-vai esi ieverojusi tas mezgines visur :-) !?Es domaju ,tas mezginu sortinas,garas bikses uttMan tas liekas loti interesants stils-tadas rupjas mezgines sorti ,vai bikses!Vai tiesam ari sievietes pari 40 :-P staiga tajos?!Mana Parizes draudzene saka ,ka vecums nav raditajs Parize!!!Tas man patik! (l)
05.06.2011 22:07 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
man patīk uzvilkt to kas nav citiem,bet tam nav jābūt nekam acīs krītošam, bet tādam, kas patīk man pašai, liek justies labi :)
par citiem, "mākslinieciņiem" , kas ir apģērbušies savādāk kā citi, man prieks, jo atļaujas vilkt to kas patīk, nedomājot par citu reakciju, bet ir arī gadījumi kad citu gaume man šķiet bezgaumīga
05.06.2011 22:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ikdienā ģērbjos pelēki, pat nekrāsojos, bet izejot uz kādu pasākumu, vai kopā ar draugu uz restprānu ģērbjos skaisti, augstpapēžu kurpēs, kleitā, sapošos :-)
05.06.2011 22:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits