rewin, man ir tāpat, jau ļoti sen neko neesmu iegādājusies veikalā. Ja arī gadās atrast ko tīkamu, tad labāk to pasūtu internetveikalos. Pirms pāris dienām biju jaukā veikalā, kur var iegādāties linu drēbes, biju stāvā sajūsmā! Ja LV tās drēbes gadu laikā tiek piedāvātas nemainīgi garlaicīgas, tad biju pārsteigta, redzot gaumīgas+modernas linu kleitas, svārkus, kombinezonus un rokassomiņas. Vienīgais mīnuss ir tāds, ka lētāk par 60Ls pat īsu topiņu nevar iegādāties.
Nesen ejot pa ģertrūdes ielu vienā šķērsielā uz krustojuma tieši pa labi ir tāds veikaliņš Mito.
tiiik foršas lietiņas tur ir, ka siekala tek un par normālām cenām:D
Piemēram, peldkostīmi 10 ls un vēl pie tam simpātiski.
Ļoti liela izvēle makiem, somām un jostām.
Zara, Mango, Oasis, Stradivarius, Seppala :-) Man patīk arī jauniešu veikali - krāsaini tkrekliņi, šauri plēsti džinsi, džinsu svārciņi utt - tos atrodu Bershka, NewYorker, BikBok, Cubus, šo to smuku var atrast arī Zapping, Terranova. Retu reizi kaut kas arī no Marks Spencer, Reserved. Ļoti patīk Karen Millen, bet tas ir ne manam makam :-D Veļa - LaSenza (l)
Meitenei ar ļoti grūto niku, kuru pat iekopējot rodas problēmas. :-P Es biju izstādē Intertextil Balticum 2011, kur ieraudzīju ļoti interesantas lietas no lina - cepures, somas, kleitas, svārkus, kostīmus, pirts lietas. Viss gan sievietēm, gan vīriešiem.
Vari apskatīties www.ird.lv