vai tad visas vēl saldi čuč? Esmu augšā un dodos uz otru valsts galu - sākumā frizieris un papīru lietas, tad sporta spēles un mēs tiksimies kaut kad nākošnedēļ.
Tā kā varat biki atslābināties un nedomāt par komatiem (joks) :-D :-D
nu tiem jā, bet miermīlīgos, lai liek mierā :D nu labi, kāds paņēmis kukulī konfekšu kasti, vai brendija pudeli, vai neiedevis kredītu kādam, bet nu par tādām lietām, kā zāģis sodīja, nāve ir pārāk liels sods, pietiktu viņiem, ja no tām šausmām, kas viņiem jāpārdzīvo, beigās vnk durvis pašas atvērtos :D
Hell, hmm, es laikam Tavā vietā filmu pagaidām neskatītos, jo tā filma ir pasmaga, sagruzītos par to, ka dzīvnieciņus moca. Labāk skaties kādā lietainā un drūmā dienā :D :D
Tik labā laikā nav vērts skatīties drāmas.
Bet nu tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis :)
Hell laba stratēģija :-D
bet man patiktos tādas spēlītes kur būtu tiem negodiigiem miljonariem bez graša kabatā jāizdzīvo,kad nav neviena kas palīdz,nav pajumtes bet viens vienigs apgjerba gabals muguraa!Lai novērtē dzīvības jēgu!
vespera, ai man šodien kaut kāds gruzīgais garīgais, tā kā varu arī skatīties kā moca dzīvnieciņus :( man gan jau tagad raudāt gribas, ja tur tik traki :(
jaukum, jā, tā būtu laba mācība tiem valsts apzadzējiem, bet vai viņi to ņemtu vērā, jāšaubās, jo kā tiks ārā no istabas, tā jau vecā dzīve atkal sāksies... vnk varētu būt kāds hakeris, kas viņus zlobņikā apzog un naudu atdod man un miers :D
Gribu rīt aizbraukt uz jūru. Bet es ātri apdegu. :-D Kādu man vajadzētu to sauļošanās krēmu nopirkt? Droši vien ar lieliem tiem SPF vai kā viņus tur? :-D (s)
Hell, vai vienkārši visiem izdāļā, nu Tev kādu štuku toč :-P
Ai, līdz svētdienai mājās būšu viena.
Rīt 3 stundas darba+vēl 2 paies ceļā, kas jau tā visu dienu izpurgā.
Svētdien kāds jāpielauž līdz Ķīšezeram aiziet, uz jūru negribas 8-)
Brīžiem besis parauj, ka man kantējas klāt tādi smuki, gudri, izglītoti, bagāti un jauni puiši, ka goda vārds besis. Nu es takš esmu laimīga savās attiecības.
Pats foršākais ir skolas īpašnieka dēls - pēc skata konča, braukā ar Lexus(viņiem katram ģimenē pa tādam), bet no iedomības ne smakas, vienmēr man kafiju nes(jau zin, kādu dzeru) :-D :-D :-D, nenormāli pieklājīgs un tik aicina uz šitādu izstādi, uz šitādu konci aaa :-D :-D
Kamēr mans draugs brauc uz dzimšanas dienu pie meitenes, kuru vienu reizi redzējis, lai pavadītu laiku tur, nevis manā brīvajā dienā ar mani (e)
Hell, Katte, es ar Jums domās :-D :-D
Es pie Blānšas pieminētās Eight Below nevaru valdīt asaras :'-(
P.s. I love you man pat nepatika :-/
A walkt to remember man ar patīk un bišku paraudu, tāda mīlīga tā filma :-)