vai tad visas vēl saldi čuč? Esmu augšā un dodos uz otru valsts galu - sākumā frizieris un papīru lietas, tad sporta spēles un mēs tiksimies kaut kad nākošnedēļ.
Tā kā varat biki atslābināties un nedomāt par komatiem (joks) :-D :-D
Par filmām runājot, vakar biju uz ilgi gaidītajiem Karību jūras pirātiem.
Nu kaut šaujiet mani nost, nu man pietrūka daudz kā. Bija par garlaicīgu un "nepaņēma". Pārāk viegli bija uzminēt sižeta gaitu :-/
Blānša, ja tā filma ir tāda, kā Tu saki, tad nemaz negribas redzēt :-/
Manu sirdi plosīs.
Es toties gribu redzēt X cilvēkus, man viss viņos patīk un ši solās būt laba.
Mans draugs pat negrib redzēt :-D :-D :-D
Queen, man patīk arī tas blogs, bet tur tās receptes tādas diezgan tradicionālas. Absolutsed blogā patīk netradicionālās, jocīgās receptes, kā arī apraksti! Piemēram, šo mērcīti pagatavoju, iespaidojoties no apraksta. Ne mirkli nenožēloju!! http://ej.uz/wia6
Blānša, ja tur ir nežēlīga izturēšanās pret zilonīšiem , tad nu nevaru skatīties. Es šausmīgi pārdzīvošu, lai cik smuki filma būtu vai nebūtu izveidota.
blānša, nu tad es no sākuma noskatīšos to to a walk to remember, un tad savu mīluli Edvardu :D ja es gaudošu šitajā, tad nu to es neskatīšos tik drīz...
es tā arī neesmu saņēmusies Hachiko a dog story noskatīties...
Es raudu pie visa.
Es pat savā žetonvakarā sāku raudāt(klasesbiedrenes runas laikā) un man blakus esošie puiši sāka mani žēlot.
Kur nu vel pie filmas, kura vēl speciāli veidota kā raudamais gabals.
Es to Hačiko it kā noskatījos, bet neteiktu, ka patika! Un nebija arī tā, ka ļoti raudāju. Atceros, gadus 5 atpakaļ skatījos Eight Below, tad gan raudāju kā mazs bērns! No trim pieminētajām tad man tiešām jāsaka, ka ar vārdu "patika" varu atzīmēt tieši "Ūdeni ziloņiem".
Runājot par raudamajiem gabaliem kā tādiem, atceros sirdi gandrīz izraudāju filmā "Elephant Man" un īpaši spilgti atceros, ka smagi bija skatīties "Newer Let Me Go". Drūma filma.
Runājot par filmām, vakar noskatījos Red riding hood. Interesanta pasakas interpretācija. Abi ar vīrieti likām likmes, kurš tad beigās būs ļaunais vilkatis, bet tā arī neviens neuzminēja pareizi. :-D
Lai arī cik emocionāla es būtu, reti kura filma mani var aizkustināt. Nekādi A walk to remember vai Eight below man asaras neliek liet. Skatoties Elephant man gan sirds sažņaudzās.
Par filmām runājot:
Ar draudzeni noskatījāmies Red Riding hood.Tāda vilšanās bija.Nekas vairāk par smukiem plakātiem un labi samontētu treileri.Vienīgais,kas bija labs-ar visiem trim minējumiem neuzminējām,kurš ir vilks.
To Ūdens Ziloņiem neskatīšos viena iemesla dēļ-tur ir Patisons.
Labi,ka vismaz Coco Chanel&Igor Stravinsky bija laba,jo citādi neesmu neko jēdzīgu pēdējā laikā redzējusi.
nu skaidrs, tad pirmā būs tā walk, tad never let me go un tad es mēģināšu tos ziloņus, nu šodien jau visas neskatīšos, pamazām, bet pēc tādām filmām slikts garīgais parasti piemetas, a man jau šodien ir kaut kāds nelabs :(