Citronūdens, zaļā/melnā tēja (bet stipra). Paprika ir tas dārzenis, pēc kura man ēst pēc tam negribas, liekas, ka porcija vakariņu apēstas. Vispār visi augļi un dārzeņi sulīgie ir ar daudz maz tādu efektu, turklāt ir liesi, veselīgi un kuņgī ar kkas tiek. Un vēl man ir tā, ka ja aizņemtības dēļ nepaēdu pa dienu, man arī vakarā vairs negribas ēst. Kaut kā organisms aprod laikam. Bet nu šo neiesaku nevienai. :-P
Es dzeru daudz ūdens, man tiešām pēc ēdiena tad nekārojas! bet ir tādas dienas, kad arī gribas visu laiku kaut ko uzkost, nezinu no kā tas atkarīgs :-D
vajag maacet apest satigas brokastis,pusdienas,vakarinjas un pa starp edienreizem kadu vieglu uzkodu un nemaz negribesies biezhak eest!ir jakontrolee eshanas laiks un ja pat rezima laika negribas est,tomer paest un neizlaist eedienreizes!!!
Jaukum, brokastīs ēdu auzpārslu putru, kas, manuprāt, ir diezgan sātīgs ēdiens...bet pēc kādas stundas atkal gribas ēst. Daru arī tā, ka ēdu mazām porcijām, bet bieži, bet vienalga gribās bezmazvai ik pa pusstundai :-/
Mana pirmā doma arī bija ieteikt ūdeni, bet tad izlasīju, ka tas neder. :-D Par tējiņām nezinu.
Ai, man vispār arī bieži gribas ēst un našķoties. :-D
.
P.S. Vienā nesenā SHAPE bija raksts par visām notievēšanas tabletītēm, tur bija minēts, ka esot sievietes, kas rij linsēklas un uzdzer ūdeni- tad viņas kuņģī uzbriest un negriboties ēst. Šo gan es nerakstu ar domu, lai kādai ieteiktu- vienkārši tā- ko tik tās sievietes neizdomā. :-D
Bauskā ir tāda ēstuve "Tornis." Kad gatavojos uz turieni braukt, no rīta neēdu vispār neko, lai varētu vispār apēst to pusporciju (pilnu porciju vīrieši ar mokām var apēst), un tad visu dienu pēc tam vairs par ēdienu pat negribas domāt:D Diez ko veselīgi tas gan nav, bet, ja piestūķē kuņģi vienreiz dienā, tad pēc tam var iztikt arī bez uzkodām:D
murr, bet tu skaties, Tornim ir 2 ēstuves Rīgas ielā, viena ir Tornis Taverna, otra ir vnk Tornis, jāiet uz to otro, jo tur pie sienas ir kkāds vanaga izbāzenis! :D (nu labi, tajā tavernā neesmu vispār bijusi) Un iesaku ņemt franču vai pikanto karbonādi, tikai ņem pusporciju, es saku! To pilno ir nereāli apēst! :D