netīras kājas :D

Reitings 136
Reģ: 22.05.2011

Ikdienā daudz jāskraida apkārt, tāpēc vasarā ikdienā izvēlos flip flop tipa kurpītes, nu cerams domu sapratāt kāda tipa 8-) Pēc kāda laiciņa skraidot pilsētā, man visas pēdas ir teju melnas :-D :-D :-D Ko darīt, lai tā nesmērētos? Pilnīgi kauns, pēdas kā ruksim :-D Vai ir kādi līdzekļi, kas varētu palīdzēt? :-D Reizēm pētu citas meitenes un izskatas, ka viņam pēdiņas nav netīras mazajās kurpītēs! (s)

Un par augstiem papēžiem - tagad ļoti karstā laikā svīst kāja un slīd kurpēs. Vai pēdu dezodorants tiešam palīdz pret svīšanu un pēdiņas ir sausas? Varbūt var izmantot arī talku? :-)

02.06.2011 20:56 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Gemini, ja nepatik, varu ari nerakstit.
03.06.2011 00:43 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Nez vai ir kāds brīnumlīdzeklis, kas neļaus tiem netīrumiem pieķerties, tā kā laikam diemžēl mitrās salvetes ir bez maz vai vienīgais līdzeklis. :-)
.
Late par gladiatorenēm ierunājās- šonedēļ mango bija raksts, ka tās esot baisi kaitīgas veselībai. :-D :-D .
.
P.S. Nevarētu taču tā būt, ka es esmu vienīgā, kurai Man komentāri parasti liekas (nez kā lai tā maigāk pasaka? :-D )- jocīgi? (t) :-D
03.06.2011 01:37 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
She's a lady P.S. - Laikam ne, toties - patikami, ka centies but vismaz iejutiga, maiga.
03.06.2011 10:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits