Izmisīgi meklēju baltu peldkostīmu - bez jebkādiem rakstiem/zīmējumiem. Esmu izstaigājusi neskaitāmus veikalus - melni, zili, zaļi, utt. atrodami, bet balti nu nekur. Varbūt esat kaut kur redzējušas? Vai varbūt kāda pati pārdod?
sporta veikalu piedāvājumus arī izčekoji? Es savu pagaidām mīļāko peldkostīmu (arī baltu bez nekā) uzgāju Sportland..tas gan bija pirms 2 gadiem, bet varbūt tagad arī kaut kas labs tur ir. :-)
sporta veikalu piedāvājumus arī izčekoji? Es savu pagaidām mīļāko peldkostīmu (arī baltu bez nekā) uzgāju Sportland..tas gan bija pirms 2 gadiem, bet varbūt tagad arī kaut kas labs tur ir. :-)
Jā, es arī NewJorker redzēju. Bija tīri glīti :-) Taču,mani māc šaubas par tiem baltajiem peldkostīmiem, laikam paranoja, ka slapjam spīd viss cauri. Tāāādi skati ir pludmalē redzēti, kad liekas, ka peldkostīma vispār nav un vēl plusā nekādas apstrādes bikini zonai - šausmas!
Mazaa_evuce
es arī varu piedāvāt baltu peldkostīmu. Izmērs - xs/s :)
Arī par kādu 5ls
Viņš ir balts, apakšdaļai sānos ir no koka materiāla aksesuāriņš, tāpat arī pie augšdaļas, kura iet apkārt kaklam.
Uzraksti man - [email protected]
ja tev interesē :)
Jā, esmu skatījusies arī sporta veikalos, visi veikali, kas atrodas lielajos tirdzniecības centros ir izskatīti - nekad nebiju iedomājusies, ka baltas krāsas peldkostīmi varētu būt tik `ekskluzīvi` ;D
Paldies, meitenes! :)