hei,gribu šodien vilkt kleitiņu,bet saprotu,ka nav pietiekami gaišu zeķubikšu :D tad nu dilemma - ir pietiekami silts lai vilktu kleitu tāpat, bet man ir bālas kājas, nu vispār tāda gaiša esmu :D vai tomēr vilkt bikses un slēpt savu bālumu :D:D
man arī ir tāda dilemma... gribētos rīt uzvilkt kleitiņu, bet kājas kā piena pudelei (t) laikam jāsagaida brīvdienas un jāparādas saulītē tad varētu padomāt... :-D
pati esmu tumša un vienmēr esmu apbrīnojusi, pat nedaudz apskaudusi meitenes, kurām ir bāla āda. es tavā vietā to vien tik darītu, kā izrādītu tādas kājas!!!
Kā šokolādes figūriņas jau nebūs gan;) Un toni var izvēlēties - gaišāku, tumšāku. Tas tā, ieteikums, varbūt kādreiz noder;)
Man, piemēram, šobrīd rokas un seja ir tumšāka par kājām, jo pa āru staigājot nosauļojas.
Esmu jau pieminējusi,ka mans puisis ir diezgan brūns,bet smuki-es viņam saku,ka man patīk kā izskatās,bet viņš atkal saka-viņam nepatīkot,labāk būtu gaiša āda kā man :-) Tad jau laikam tiešām ir jālepojas ar gaišu ādu,arī tev,shoko_fan! ;-)
Ja silts-velc kleitu bez zeķubiksēm.Man arī nav nekāda sauļojuma un man patīk.Prātā nenāk ziesties ar kkādiem krēmiem,lai izskatītos tāpat kā citi.
Es vilktu kleitu un ietu mierīgi laukā. ;)
Kādu laiku piestaigāju uz solāriju, bet kājas kā ir baltas tā ir!
Varbūt ir kādi ieteikumi, ko darīt, kādus krēmus lietot, lai kājas arī kaut mazliet iecepās? :-/