dīvainības

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010

iedvesmojos no cāļa foruma un būtu interesanti palasīt arī cosmo meiteņu vīriešu dīvainības :-)

manējais

*ir baigais makšķernieks ar 101 pribambasu un makšķeri, bet 2 gadu laiku ir noķēris labi ja dažas pāris cm garas zivis.

*nekad nedzer kolu, tikai, kad es nopērku, izdzer vismaz 3/4 un nākošajā rītā lamājās, ka kola viņu padarot dīvainu

*ietur diētu, tikai, kad es ielieku paēst, atkal apēd 3/4

*konstanti kramē savas drēbes vidējā plauktā, lai gan es viņam esmu ierādījusi apakšējo un lamā mani , ka manas drēbes viņa plauktā

*ēd visus sāļos ar kečupu un sinepēm, tās samaisot kopā

30.05.2011 19:11 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Sarecos konkreti! :-D :-D :-D
man darba nav garumzimju! -->

* manejais vienmer kad iesledz gaismu istaba, skrien taisit ciet aizkarus,pat, ja ara gaiss vel ir + nelauj man kreklina un sortinos iet tuvuma logam, jo,vinaprat, visi skatas uz mani. Lai gan isteniba dienas laika labi ja 5 cilveki iet garam musu logiem!
* kad atnak majas no darba, vienmer iedod man bucu un tad parbauda vai man ir lifons, jo vinam nepatik, ka es pa maju ar lifonu staigaju.
* perk makskeresanas lietas, lai gan makskere loti reti.
* nekad nelauj man neko mest ara(ne vecus vadus, baterijas, neko), jo uzskata, ka viss var noderet! :D
* nakti daudz runa, un visadus prikolus man stasta. :-D
30.05.2011 21:30 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ak jēēl :D:D
sasmējos par Konhongu :D

*man vienmēr ir jābūt rozā vai sarkaniem nagiem. kad eju pie manikīres, speciāli vēl pazvana un pasaka, lai uztaisa man rozā. un tad dikti priecīgs :D
*draugu klātbūtnē dažkārt mētā tādu vēso džekiņu un ar mani runā tā džekiski, bet līdz ko draugu pazūd, tā pats mīļuma iemiesojums un runā cukuriņu.
*aukstās zupas rīma. man liekas, ka pat -30 grādos iztiktu ar auksto zupu mēnesi no vietas.
*uz lieliem pasākumiem liek man viņam ar pūderi nomaskēt pumpas, kgan viņam pumpu nav. no šī actiona es vienkārši atteicos (t) :D
*kad sadzerās, tad runā ar visiem par visu. ar taksometra šoferiem pusdzīvi pārrunā.
*dažreiz tā iedziļinās kādā lietā vai pārraidē, ka vispār nedzird, ko es saku.
30.05.2011 21:46 |

10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
nez dīvainības vai kā bet.. :-D
*viņam ir pilna kurpju kaste ar visādām lietām- veci telefoni, detaļas, vadi,utt

*Ja kaut ko paņem nenoliek vietā- piem. vakarā taisa maizītes izņem no ledusskapja desu, sviestu un nekad nenoliek atpakaļ

*vienmēr ēdienam par maz garšvielu/sāls

*domā, ka viņam ir/sāk palikt pliks pauris

*pukst par savu vēderu, bet tāpat ēd kā negudrs

*alu dzer tikai ielejot glāzē/kausā

*1x nenopirka āra jaku, jo tāda redz esot Viesturam, kuru viņš satiek pāris reizes gadā :-D

Nu tagad uzreiz nekas tāds nenāk prātā vairāk... :-P
30.05.2011 21:46 |

10 gadi
Reitings 1513
Nu jā un arī, kā meitenes jau minēja- vakarā skatās savus sporta kanālus, pulti tur rokā- es jūtu, ka viņš jau kieg ciet un ņemu pulti, bet nedot tak :-D
vai arī saku, lai iedot pulti- "ne, ne", bet pēc minūte jau džeks aizmidzis un pults nokrīt zemē.

un arī uz wc ņem līdzi žurnālus un tad tie tur krājas!

velk tikai baltas zeķes!
30.05.2011 21:48 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
* uz jautājumu "Ko ēdīsim?" vienmēr ir atbilde "Nezinu"
* kad guļam, tad viņa roka man ir spilvena vietā. besī, ka nakts laikā spranda sāk sāpēt, es to roku nolieku atpakaļ, bet pēc pusstundas atkal viņš viņu pabīda man zem galvas.
* vienmēr man pajautā pirms gulētiešanas vai vilkt nost apenes :D
* vienmēr paziņo, kad tualetē būs pa lielam, "kaujoties ar brūno lāci"
* vislabprātāk gribētu, lai es pa māju parvietotos plika.
* ļauj man uzkrāsot viņa skropstas (viņam tIIIK smukas!), pieskrien pie spoguļa, nosaucas "ak Dievs!" un iet mazgāt nost.
30.05.2011 21:48 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
infatuation - "kaujoties ar brūno lāci"
:D:D:D
man laikam pārāk dzīva iztēle :D
30.05.2011 22:02 |

10 gadi
Reitings 1660
Labā diskusija :-D es iedomājos džeku dušā ar audio grāmatu :-D :-D
30.05.2011 22:03 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
haa, par skropstam labs! :-D
es vienreiz gribeju parbaudit ka izskatas mana jauna nagu laka uz naga, bet man jau bija nolakoti cita krasa. sis atlava savu vienu nolakot. tad gajam abi ara uz baseinu, un sis visu dienu kasija to nagu laku nost, lidz beigas brutaliar atslegam noberza! :D
30.05.2011 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!