Mīļās, meitenes, tuvojas vasara un arī brīvā laikā ir tā vairāk, gribas izmantot lietderīgi un pastrādāt, lai nopelnītu savu naudiņu. Varbūt kāda man var ieteikt, kur varētu atrast darbu? :))
nav nemaz tik viegli dabūt to pašu viesmīles vai pārdevējas darbu. jau kādu mēnesi meklēju darbiņu, bet nu ne tikai uz vasaru, bet pastāvīgu
ss.lv, zip.lv, cv.lv u.c. šāda veida portālos jau šis tas ir
nu bļin, man tad jau jābūt supermodelei :D tur prasa fočeni visā augumā, a man ir tikai tādas, kur es vai nu pālī, vai ar saulesbrillēm, kuru sūtīt?? :D
:D nu tad man jāģērbjas, jākrāsojas un vēl jādomā, ko vispār uzvilkt, bļin, un mati vēl jātaisno :D a man ir bilde zaļumos visā augumā, tā nederēs? :D nu kas tās par prasībām :D
ja ir stipri nervi,bērnu dārzos Tevi gaidīs ar atplestām rokām,kaut uz mēnesi tikai. Man tā gribējās laiku pakavēt vienā privātajā, bet,kad atvēru durvis un ieraudzīju to baru un viens, raudādams skrien man pretī,sapratu,ka tas nav man. :-D
Mtenes, Hell, mēģiniet iekārtoties pa gidu, jo daudzām firmām vajag ekskursiju vadītājus pa Rīgu uz vasaras eiodu tieši darba dienās, jo brīvdienām viņiem daudz baigo profesionāļu :)
_Queen_, kur tad bērnudārzos vajag cilvēkus bez atbilstošās izglīības? :-O Kurā bērnudārzā Tu mēģināji? Es arī gribu! Mums te bērnudārzā auklītēm vajag atbilstošo izglītību. Un nekādus piestrādatājus uz vasaras mēnešiem nepieņemtu tāpat, stingra kārtība te. :-|