Bez nopietnām attiecībām

Reitings 107
Reģ: 16.03.2009

Ar puisi tiekos jau pāris mēnešus, sākumā kā vienk draugi, starp kuriem ir simpātijas viens otru iepazinām, un pirms mēneša viss sākās nopietnāk. (l) Šodien runājām, un viņš teica, ka nevēlas nopietnas attiecības, jo neesot gatavs un tādēļ to man pasaka, kamēr viss nav kļuvis pārāk nopietns. Tai pat laikā neizslēdz iespēju, ka viss var kļūt nopietni, jo es ļoti patīku. Es pati visu laiku jūtu, ka viņu velk pie manis, bet kaut kas attur... Un tas, ka viņš nevēlas nopietnas attiecības nav tādēļ, ka vēlas tikties ar citām, vienkārši domā, ka nespēs uzņemties atbildību, kādu būtu jāuzņemas esot tiešām nopietnās attiecībās. Un mēs nospriedām, ka vienkārši baudīsim kopā būšanu un nedomāsim, kā būs.

Kāda jums ir pieredze, ar nenopietnajām attiecībām? Vai puiši kādreiz ir teikuši, ka vēlas nenopietnas attiecības?

30.05.2011 02:22 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es nebutu tik strikta.
Pati esmu to teikusi, jo gluzi vienkarsi...Man patik lietas nesarezgjit.

Bet no tam brivajam att. ir sanakusas nopietnas attiecibas un tas notika ta viegli un skaisti, nevis ka man viens bijusais..bezmazvai piespieda mani but kopa, nu, respektivi, nostadija ultimatu - Vai nu kopa, vai nekad vairs netiekamies. :D

Ieteiktu vienkarsi izbaudit. Kadel ne? Ja Tev ar vinu ir labi. Un Tu driksti darit, ko velies (kaut satikties ar citiem). Tev nav, ko zaudet. :-P Ja nu vienigi bail,ka parak sakersies vina.
30.05.2011 23:18 |

Reitings 107
Reģ: 16.03.2009
Tomēr lielākajai daļai ir negatīva pieredze šajā ziņā. Un es pati vienmēr domāju, ka nespētu būt attiecībās just friends with benefits, bet no otras puses...pašalaik jau arī nav šādas attiecības. Viela pārdomām!
30.05.2011 23:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits