Par laimi.

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010

Sveikas, drūmajā svētdienā. ;-)

Es te aizdomājos,šoreiz ne par dzīves jēgu un tās meklēšanu, bet par laimi.

Vai jūs esat laimīgas, un kas, jūsuprāt, ir laime, kas padara cilvēku laimīgu? Cilvēks pats vai cilvēki,lietas kas viņam ir apkārt?

Jo ir tā, ka laimīga es sen neesmu jutusies, bet nesaprotu kas ir par vainu, visticamāk, ka pati, jo nemāku radīt šo laimes sajūtu. (t)

Kā ir ar jums? :)

29.05.2011 17:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man laime saistas ar tadu dzives sakartotibu-iekseju mieru! :-)
Pedeja laika meginu saskatit labo ,mazas lietas,situacijas.Dzive iekartojusies ta,ka nevaru atlauties tagad celot!Gruti ,jo bijam pieradusi dzivot brivak!Tagad varetu teikt ,sis ir tads parbaudes moments attiecibas!Es loti ,tiesam loti ,censos but aiznemta ar patikamam lietam,tadiem hobijiem ,kuri mani iekustina uz labam ,pozitivam domam! :-)
29.05.2011 19:55 |

Reitings 2677
Endy*
Var jau just, ka esi laimīga, un par prieks par jums un tevi (l)
29.05.2011 20:27 |

Reitings 16208
Mademoiselle-pedeja laika vairak un vairak redzu cilvekus,kuriem garstavoklis svarstas loti biezi.Man pasai ta ari ir, tiesi pedeja laika-neko neesmu krasi mainijusi ne esana,ne dzives veida,bet kaut kas ir tads neizskaidrojasms-es domaju ,ka kaut kas mainas vispar-atmosfera uttEs runaju ar savu draudzeni,kolegiem darba!tiesi tapat-nespej cilveki pat pateikt iemeslu-nekas ipass nav noticis un nav labi...!Laikam vienkarsi jasamierinas ar sim mainam-cerams ,ka viss beigsies un atkal bus labi!Mus loti iespaido tas vetras! :-O
29.05.2011 20:33 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Laime man iet kopā ar harmoniju,kas pagaidām ir kaut kas tālejošs,bet es uz to eju.Laime ir tad,ja nav problēmu un likstu par ko domāt,kad vari no visas sirds pateikt,ka mīli savu dzīvi,kas nedaudz pašlaik šķiet utopiski un nereāli.Vispār vārds ''laime'' tāpat kā ''ienīst'' ''neglīts'' man liekas spēcīgs vārds,ar ko nemētājos,varbūt dažbrīd esmu priecīga,bet ne laimīga.
29.05.2011 20:35 |

Reitings 16208
Apalmutnieks-ta ari laikam ir-tas vards "laime"ir tads loti specigs.Te jau labi pateica,cilveks laikam ir tads ,ka nekad nebus gana-vienmer velas kaut ko vairak! |-)
29.05.2011 20:40 |

Reitings 2677
Emmanuelle
Iespējams, ka vainīgas vētras, bet mums, cilvēkiem patīk meklēt vainu citos apstākļos nevis sevī.
Esmu sapratusi, kas mani ir tā satriecis,tas ,ka pārāk uzticējos vīrietim un šī uzticība sabruka kā kāršu namiņš un tagad es stāvu un skatos uz tām drupām un jūtos ļoti nelaimīga, bet prom aiziet nevaru...Un ne tikai vīrietis ir pie vainas, bet visapkārt notiekošais... :-|
29.05.2011 20:41 |

Reitings 16208
Mademoiselle-Esmu nakusi pie sledziena,ka viriesiem plnigi uzticeties nevar!Laikam nevienam |-) !
Viena diena ta mil,tie vardi birst, ka cukurs kruzite,ziedu klepji utt!Nakosais ,ko zinam -iepatikusies cita...! :-O
Mes uzreiz meklejam vainu sevi,ko izdarijam nepareizi,ka ta iznaca?!Esam nelaimigas,jo censamies izskaidrot notikuso ar logikas palidzibu!Biezi tada izskaidrojuma nav-mes laikam viriesus nespesim nekad saprast ,jo viniem ir tiesam pilnigi cita domasana! (t)
29.05.2011 20:47 |

Reitings 2677
Emmanuelle
Jā, tie salkanie vārdi man ir līdz ūkai un vēl bikiņ. Jo viņš solīja, ka mums viss būs, izremontēs dzīvokli uz tip top, un to viņš solīja pirms gada,, gads ir pagājis un vēl joprojām to sola, bet nekas netiek darīts, tas tāds piemērs, bet tā ir it visā, kas attiecas uz mums, ne tikai materiālajā ziņā...
Un par to citu , esmu 99,9% pārliecināta, ka viņš ir ticies ar kādu.
Arī ar mammu neiet tik labi kā gribētos un tam visam esmu pa vidu es...nevar jau čikstēt viss cits man ir, divas kājas, divas rokas, galva tīri gudra, izskats arī tip top, tik tā nolādētā sajūta, ka viss iekšā ir sabrucis :-/
29.05.2011 20:53 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Mademoiselle, paldies :-)
29.05.2011 21:00 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
bāc par ātru pievienoju :-D - un ceru, ka Tu savu laimes sajūtu atradīsi ;-)
29.05.2011 21:01 |

Reitings 2677
Endy*
Paldies, es arī tā ceru :-)
29.05.2011 21:04 |

Reitings 16208
Mademoiselle-par mamminu nesatraucies-noteikti menopauze!Gruti savakties |-) !Vel musu dienas...!!!Par virieti |-) !Interesanti,ka laikam taisniba -jo lielakus rozu kalnus davina ,vairak komplimentus izsaka,jo vairak kaut ko slepj!Par solijumiem-es jau laikam labu laiku esmu sapratusi,ka visi solijumi jadala uz 2!!!Tas tulit...kadreiz velkas bezgaliba!Jaturas!Es pedeja laika dzivoju sapnos ,ka busu ,aizbrauksu celojuma ,par kuru esmu sapnojusi tik ilgi,ta lena gara pat gatavojos-vajadzetu izdoties!!! (l)
29.05.2011 21:05 |

Reitings 2677
Emmanuelle
Mammai menopauze sen aiz muguras :D
Jā, tagad saprotu, ka jāskatās uz vīrieša darbiem nevis skaistiem vārdiem.Un labi, ka tagad to sapratu, jo būtu sāpīgāk , ja šī atklāsme nāktu pēc gadiem 20 :D
29.05.2011 21:08 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Laime ir jāmeklē sevī pašā, un tā saku, jo ja es klausu savai sirdsbalsij tad viss ir kārtībā, tiklīdz klausos un salīdzinu ar citiem viss iet uz leju... Ir grūti sevī pašā ieklausīties...
Man nav ideālu attiecību, un pēdējā laikā pat nejūtos laimīga, tāpēc, ka salīdzinu ar citiem, draugs man ir sportists ar augstiem mērķiem, uzņēmējs un viņam arī ir mazs bērns, es nemaz nevaru salīdzināt ar citu attiecībām kurās vīrietis tikai strādā un aizraujas ar kādu hobijiņu, kas daudz laika neprasa. Es daru sevi nelaimīgu ar domām, ar salīdzināšanu, ar negatīvo meklēšanu otrā.
Neesmu īsti laimīga ar darbu, cits varbūt būtu, bet no tās sistēmas esmu nogurusi... Es domāju, ka lai uzlabotu situāciju ir jāmaina viss dzīves ritms, jābūt pašai par sevi, neklausīties citos, nesalīdzināt, dzīvot savu dzīvi!
29.05.2011 21:35 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Piekriitu Guaranai, ka nevajag saliidzinaat savu dziivi ar citu dziiveem!man ir taa bijis, skjiet, ka man viss ir labi, te peeksnji ieraugu piemeeram draugiem.lv fotografijas, kur pazinja ar viiru bijusi celojumaa un piepesi man skjiet, kapeec es esmu Latvijaa un neesmu bijusi sogad celojumaa.tad liekas, ka viniem iet superiigi! :-D un sabojajas gariigais. tikai peec laika es apdomajos un saprotu, ka varbuut tas , kas attleots bildees tikai skjiet skaisti un laimiigi un ka nevajag bojaat sev dienu saliidzinot..
29.05.2011 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits