Man ar garšo makaroni, tik ar cūkgaļu, medu un saldskābo mērcīti.
Apcepu 2 lielu sīpolus, tur pielieku 400 g mazos gabaliņos sagrieztas cūkgaļas, kad cūkgaļa apcepusies brūni zeltaina, kārtīgi apslaku un vieglo sojas mērci, pielieku 3ēd. karotes medus un pus bundžu saldskābās mērces.
Laiks 20 min :-P
Vistas fileja ir ljoti atri pagatavojama. Gan ar risiem, piem. salda krejuma un karija merce, gan ar pastu un saldo krejumu, gan panetas ka karbonades.
Makaroni pa flotski ari ir ljoti atri gatavi, maltas galjas merce, bolonjas merce.
Nu man jau ļoti garšo rīsi ar dažādām mērcītēm :-)
Mērcei ņemu vistas fileju, apcepu to zeltaini brūnu. Klāt lieku bik konservētus ananāsus, bik svaigu kubiņos sagrieztu papriku( dažreiz lieku arī svaigus šampinjonus u.c. dārzenīšus kas pašai garšo ) un visu pārleju ar Spilvas Ķīnas saldskābo mērci. Pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem. Elementāri, gardi un ļoti ātri :-)
uhh, man grūti komentēt šo diskusiju, jo pati dievinu gatavot.
Kā vienkāršu un ātri pagatavojamu (tiesa gan- siltumapstrāde ilgst stundu! ) Varu ieteikt maggi ideas- tos maisus- tas tādā gadījumā, ja pašai negribas ņemties ar garšvielām. Šajos maisos gaļa sanāk izcili mīksta un garšīga, es gan nelietoju maggi maisus, bet tos atsevišķi nopērkamos- un pieberu savas garšvielas. Šādi gatavotai gaļai ir garantija, ka tā būs garšīga (l)