Sveika!
Eh, nu vispār jau noteikti, ka spīdoši nebūs, bet ļoti gribētos parāpties mazliet augstāk, un iespējams, vēl mazliet augstāk, tālāk no tā `F`iņa`, taču, ko lai saka,lai gan man gadā ir 4, tomēr godam mēģināju sevi mocīt un mocīt, līdz izpildīju visu izņemot pēdējo 3daļas uzdevumu. Lai gan noteikti ir traki un daudz kas nav pareizi, varu sacīt, ka nevēlējos sev atņemt punktus, tāpēc katru kaut kā mēģināju izpildīt. :-) Runājot par modu, arī es nezināju, kas tā ir, tāpēc rēķināju ta kā rēķina atzīmes - saskaitīju visas tās atzīmes kopā un izdalīju ar atzīmju skaitu. Respektīvi, darbība bija 49:7=7 :-) Bet nu, tad jau redzēs kā būs. Lai gan esmu pilnīga muļķe šajā priekšmetā, eksāmens tomēr pats par sevi, kaut gan īsti nemācēju rēķināt, nelikās nemaz tik grūts, un pēc tam sazvanījos ar draudzeni, kura cer uz A, un arī viņa šo faktu apstiprināja, ka darbs īsti grūts nemaz nebija. :-) Tad nu tā, visā visumā, kaut kur ap 13, aizvilkos prom, jo vairāk izspiest kaut kādas zināšanas nespēju! ;-)