Nu viņiem nav ne vainas, ja smaida ir mīļi, varbūt nedaudz paniķojas, bet tādi, kādi ir veikalos, ko var redzēt - neaudzināti, kliedz, grūž, plēš. Vājprāts! :-O
Starp citu - pati arī gadu nostrādāju par auklīti, dikti mīļš puisītis, nekad nebija jādusmojas. Tā kā, nepiesienieties man, ka izsaku savu viedokli!
cherry_cake, man agrāk draudzene bija tāda,kurai bērni riebās. Bet tad,kad mēs iedraudzējāmies, es bieži biju kopā ar mazajiem, ņēmu draudzeni līdz uz nomentēm(lai gan tur lielāki tie bērni bija) un pamazām,pamazām viņai iepatikās. Nu jau tagad viņa dažkārt pieskata manu auklējamo. :-)
Aniii, nu vispār man jāatzīstas. Man arī ir bērni,kuri man nepatīk. Ne jau puņķu tapas man nepatīk,man ne visai patīk mana auklējamā bērna mazais brālis. Kā viņš sāk raudāt, tā ir viss. Man pašai panika iestājās. Vienkārši man tas bērns nepatīk,jo ar viņu es nemāku tikt galā. Ja mācētu,gan jau patiktu. :-)
Meitenes, ņemiet vēra, ka ārzemnieku gjimenēs par 1 bērnu ir viena samaksa, par 2 bērnu pieskatīšanu ir 2x lielāka samaksa, par papildus ēst gatavošanu vēl papildus samaksa un ja vēl jātīra arī māja, tad arī par to maksā papildus. Neļaujam sevi apčakarēt! Un nejaukt ar Au-pair programmu, kur samaksa gandrīz simboliska. :-)
Sveika!
Mani ļoti ieinteresēja šis darba piedāvājums. Man ir 18 gadi un vēlētos pa vasaru pieskatīt bērniņus. Ir 3 gadu ilga pieredze. Pašai ir arī maza māsiņa. Ļoti patīk bērni! Esmu ne tikai enerģiska, bet arī ļoti atbildīga! Ja ieinteresēju lūdzu atsaucieties uz e-pastu [email protected]
Jūsu paziņa to nenožēlos! Ja vēlaties varu iedot cilvēku numurus atsauksmēm, jo viņi tiešām ir bijuši apmierināti!
Gaidīšu Jūsu vēstuli!
Eh, cik pēdējais komentārs oficiāls. :-D :-) Labi, labi, es jau neko.
Cheeky - vari, lūdzu, nosaukt kādas šīs ģimenes prasības pret auklīti? Man gribas braukt. :-D