varbūt, kāda var padalīties pieredzē, kuri ir jūsu iemīļotākie pašiedeguma līdzekļi? man vajadzētu brūnākas kājeles uz otrdienu, nevis oranžas bet brūnīgas! :-D pastāstat arī kā ir ar cenām. ;-)
Es no Garnier esmu oranžīga. :-D Dzeltenīga, būtu precīzāk laikam... Bet tiešām tāda ievērojama atšķirība ir + ļoooti ērti uzklāt (man tā Garnier želeja ir). Ja vienu reizi uzklāj, tad vēl smuks tonis, bet ja otru, tad gan jau mākslīgs sanāk. Bet tas katram individuāli laikam..
Vispār, manuprāt, nekā labāka par Xen Tan nav, bet cena nedaudz kož. Tam tiešām ir brūnums un tik skaists! (l)
ieteiktu pasūtīt no avon - sun+ magic tan
esmu ļooti apmierināta un rada burvīgu brūnu toni, man vismaz līdz šim nav sanācis oranžīgs un maksā 3.50. kā arī smaržo pēc vaniļas. :-) (l)
bet lai nebūtu tev jāgaida kamēr pienāk.[3 dienas] vari vienkārši aizbraukt uz avon un paprasīt. [man tā liekas :-D ]
Krievu COLJARIS,Multilukss veici pa 3ls,maza pudelite,bet loti labi klajas,nesmird un pietiek ilgam laikam-uz dabiskas bazes!Un nav dzeltens :) Smuki saules bruns:)
Esmu izmēģinājusi daudz, un man mājās ļoti daudz arī ir.
Par GARNIER želeju gan neko labu teikt nevaru, jutos lipīga un pretīga. Labi,ka māku vienmērīgi uzklāt. bet vispār, vēl savu favorītu nēesmu atradusi. visi patīk :)
esmu tanoreksikje :D
Kaads izskataas tas Garnier ar aprikozeem? :-) man iipsasi nepatiik tie pastoneejosie, bet ja atrastu kaadu labu tad lieltotu. liidz sim visiem ir bijusi taa nepatiikamaa smarza kaa arii smeereeja dvieljus un balto apaksvelju :-/
Jā, man ar interesē kāds izskatās garnier ar aprikozēm!
Jo es šodien vienu nopirku, bet man tagad māc šaubas,ka ir riktīgais.. Jo viņš vairāk kā krems , uz pudelītes rakstīts ka var iegūt ''sun kissed'' efektu.
čota tas efekts neparādās man vispār, stunda pagājusi. :-D