Arī es gribu pakratīt sirdi par savu mīļoto...

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011

Tā kā dr.lv emsu nobloķēta un mani māc bezmiegs, pie spēlītem klāt netieku, tad nu atļaušos te savu sāpi pastāstīt.

Esmu amzliet nomākta par to, ka draugs tagad tik daudz laika pavada ar saviem kolēģiem un kolēģēm, kad viņš aizgāja uz darbu, tad likās forši, būs jauni cilveki, kaut kur varēsim kopā doties, jauni paziņas, jo ikdienā īsti enkur nesanāk aiziet. Te tev nu bija, nu viņš iet uz dz/d ballītēm, naktī spēlē paintbolu, šodien teica, ka pa dienu uzspēlē volejbolu un paceps gaļu, bet joprojām ballējās, bet stāsts ir par to, ka tad, kad es vēlos ar druagiem ilgak kaut ko āra pasedet vai tā, tad vienmēr ir atbilde "Ejam mājas, man rīt darbs, gribu izgulēties", bet ar kolēģiem atraktivitātes netrauce nekam, šodien par to lūzt sirds.

Un otra lieta tas, ka visa iniciatīva ir no manas puses, es kkur aicinu mēs kopā ejam, dodamies, iepazīstinu ar druagiem, ģimeni, atrodu iespējas kā pavadīt laiku kopā, bet viņš... Sajūta, ka tikai raujas prom, lai būtu ar visiem citiem tikai ne ar mani. Es esmu tāds kā mājas kaķis, 4 sienās, gultā apskauj, kop,ā ēst pagatavojam, pamīlējamie sun viss, bet visa jautrā dzīves daļa viņam notiek ar citiem cilvekiem. Viņš apgalvo, ka ta nav, jā, esmu jau apr to runājusi, viņš saka, ka nav kur mani paņemt līdzi (kaut vai šodiena), saka, ka jāstrāda, bet ballēties pa naktīm ar kolēģiem var... Ai, šodien birst asaras...

Dažreiz es nezinu ko domāt, vai man trāpijis akmens sejā, tapēc nekur neņem līdzi, jo kauns, dažbrīd man liekas, ka varbūt neesmu gana asprātīga vai vēl kaut kas.. Šodien tiešam līst asaras, jo... ai, piedodiet, ja kādai nokaitināja šis teksts, tad nelasiet, nerakstiet kritiku, es vienkārši gribēju izkratīt sirdi, jo nespēju iemigt, arī tagad nav nevienas sms vai miega novēlējuma no drauga puses...

26.05.2011 04:03 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
hellish, tu kādreiz māki būt arī optimistiski noskaņota? ...
26.05.2011 15:54 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
bet nu hellish pa lielam ir taisnība!Mums vienkārši patīk dzirdēt tikai labas lietas, bet, tiklīdz ko sliktu pasaka, tad cilvēks netic tam.. ;-)
es varu pateikt pēc savas pieredzes- 2 gadus biju ārprātīgi laimīga, pat tusēt nekur nevilka, gribēju mājās pie viņa!Kā jau jutu,ka sāk man viss apnikt, viss sākās ar tusiņu vienu reizi mēnesī, tad katru nedēļas nogali, tad jau vēl biežāk, līdz sapratu, ka man bez viņa ir labāk!
26.05.2011 15:57 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
dream-liquid, varēt jau varu, bet nu šeit tak var redzēt, ka džekam patīk, ka mājās ir kas sagaida un viss... sexu ārpus mājas nav jāmeklē, bet izklaidēties patīk vienam.. protams, es nezinu kā viņiem ir, kad abi ir mājās, bet ja džeks visu laiku izklaidējas ārpus mājas un kad džezenīte piedāvā iet izklaidēties, viņš negrib, bet kā kolēģi piedāvā, tā uzreiz skrien... nu man bija tieši tāpat...
26.05.2011 16:03 |

Reitings 1468
katte, tātad tu iesaki džezenītei no viņa šķirties, jo, redz, viņš ir pasācis pārāk bieži izklaidēties ar saviem kolēģiem?

ja manējais nonāktu citā darbavietā, zinu,ka būtu tāpat. gan jau esmu apnikusi ar savu klātbūtni gandrīz visur 3 gadu garumā, cilvēkam vajag pamainīt vidi, iepazīt jaunus cilvēkus utt. es ticu,ka ar laiku jebkurā gadījumā viss nostabilizētos, un atrastos laiks gan draugiem,gan mīļotajai.

es,protams,nezinu šo gadījumu, varbūt no viņa puses mīlestība tiešām ir pagaisusi (lai gan pēc autores teiktā, vīrietis viņu lutina utt), bet nu tas nenozīmē,ka uzreiz ir jāpieņem lēmums par šķiršanos. ir vnk mierīgi jāizvērtē situācija nepsihojot un nebimbājot.

un par hellish runājot.. pēdējā laikā no viņas puses neesmu manījusi nevienu pozitīvu komentāru. tā teikt 'ja pašai dzīvē neiet, tad arī viss apkārtējais rādās melnās krāsās...'
26.05.2011 16:06 |

Reitings 2170
Teikšu tā - spriežot pēc tā, ka tu esi vēl ļoti jauna, viņš droši vien nav dikti vecāks. Tātad, jauns, traks un piedzīvojumu kārs. Tu taču nedomā, ka viņš rāmi sēdēs tev blakus. Tas ir laiks, kad gribās skriet pa pasauli. Un tu droši vien neesi apmierināta, ja viņš tusiņos iedzer, ālējas, varbūt ar kādu paflirtē. Tāpēc tu netiec ņemta līdzi, lai nebojātu izklaidi.

Es, protams, jau laicīgi atvainojos, ja viņš ir jau nobriedis cilvēks, bet tev nav iebildumu pret viņa izklaidēm.
26.05.2011 16:08 |

Reitings 2486
neiesaku šķirties, j0 katrs gadījums ir pilnīgi savādāks!es tak nevaru ielīst tā džeka ādā, vienkārši pateicu,kā man bija!Tā teikt, dalījos pieredzē!Katrā ziņā, ja man čalis sāktu šitā uzvesties, man stabili liktos, ka es viņam esmu apnikusi,īpaši, ja kopējos tusos viņā pukstētu, ka grib mājās, jo agri jāceļās, bet, kad aizietu viens, tad ballētos uz nebēdu! ;-)
26.05.2011 16:11 |

Reitings 8968
dream-liquid, nē, tam nav nekāda sakara, ar to, ka man pašai neiet.. es to vnk redzu pēc savas un kā redzi, arī citām meitenēm tā ir... pieredzes....

piekritīšu Magdalēnai, ka džeks ir jauns un grib izbaudīt jaunību, kas ir tikai normāli, bet pavisam normāli būtu ja viņš to visu gribētu darīt ar savu mīļoto...
26.05.2011 16:12 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Es Tev ieteiktu aiziet vienai patusēt, vai ar draudzenēm, ''aizmirst'' viņam piezvanīt, lai viņš pārnāk mājās un neviens viņu negaida, necelt telefonu, lai bikiņ panervozē, pēc tam ierodies manāmi vēlu, vislabāk stundu pirms viņa celšanās, kad viņš sāk kko protestēt, tēlo, ka nesaproti, par ko viņš vispār dusmojas, sāc stāstīt, cik nežēlīgi jautri Tev bija, ka iepazinies ar visādiem super cilvēkiem, un ka šovakar arī nebūsi mājās, jo viņi Tevi aicina uz mega grandiozo ballīti..
Nu ja man būtu tāda situācija, es noteikti tā darītu, ja rezultāts būtu , ka viņš sāktu dusmoties, bez maz vai pamestu Tevi, tad forši, tiktu no muļķa vaļā, bet, ja kkas arī aizķertos viņa smadzeņu rievās, tad visdrīzāk viņš teiktu- zini, neej pie draugiem, nāc ar mani, vai arī- paliksim šodien mājās divatā... :)
Ja nav ar ko patusēt un pakaitināt viņu- raksti man :D :)
26.05.2011 16:15 |

Reitings 1468
principā jau viss atkarīgs no tā, cik ilgi viņi ir kopā. ar gadiem jau uzskati mainās.

man arī negribas uz visiem pasākumiem ņemt savu vīrieti līdzi, lai gan sākumā nekur bez viņa negribējās iet. tikai atšķirība tāda,ka dzīvojam kopā un redzamies diendienā.

jebkurā gadījumā, spriest var daudz un dikti, taču reālo situāciju zina tikai pati džezenīte, bet gribētos jau domāt,ka tas ir tikai tāds periods,kas ir jāizdzīvo, lai saprastu patiesās vērtības.
26.05.2011 16:18 |

10 gadi
Reitings 32
Reģ: 19.08.2009
ļoti pazīstama situācija.. Uzlabojumi bija tikai tad, kad sakrāmēju mantiņas un lepni aizgāju! Arguments- kāpēc man sava jaunība jābojā cerot, ka kas paliks labāks, ja ar dažādiem centieniem tas nesanāk!
Džeks sastresojās un tagad lielākā vai mazākā mērā es diktēju noteikumus :)
26.05.2011 17:28 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Esmu pamanījusi, ka tu diezgan agresīvi izturies pret tiem, kuri tev pasaka to, ko nevēlies dzirdēt.

Bet pa tēmu runājot - kāpēc viņš tevi neņem līdzi? varētu taču iedraudzēties ar jaunajiem kolēģiem un tusēt kopā.
Par to akmeni sejā utt. atkrīt uzreiz! Nerunā muļķības!
Man iekrita acīs "Vienīgā diena maijā, ko esam kopā pavadījuši visas dienas garumā ir 4.maijs. " un "Es esmu tāds kā mājas kaķis, 4 sienās, gultā apskauj, kopā ēst pagatavojam, pamīlējamies un viss" .. es saprotu, ka rakstīji to uz emocijām, bet nu tomēr kkas tur nav..
Vienīgais, kas man nāk prātā ir tas, ka draugi un tusiņi viņam ir svarīgāki par laiku ko pavada ar tevi.
Ko es darītu šādā situācija? godīgi sakot uzrīkotu kārtīgu scēnu, bet tas laikam nav labs padoms :D
26.05.2011 17:33 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
iz savas pieredze:
1)vai nu samierinies un audzini savu puiku
2)vai ej prom
citu iespeeju neredzu.
Jo jauniibaa tam visi iziet cauri, ja peekshni tev paraadiisies kadas interese un tu butu taa, kas visu to dara, kaa tev butu? tu noteikti to uztvertu citaadi, kaa normu. Taa kaa padomaa vnk, kas tev pashai ir vajadziigs. Mans variants bija pirmais - samierinajos un audzinaju un es to panaacu.
26.05.2011 17:46 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Izklausās, ka tev vienkārši ir garlaicīgi un visas problēmas izriet no tā.
Ļoti iespējams, ka viņam tiešām ar tevi ir garlaicīgi, ka nevēlas ar tevi izklaidēties un neņem līdzi. Jo nespēju iztēloties, kāpec nevarētu ņemt līdzi uz mājas tusiņu un volejbolu spēlēt.
Saprastu, ka pēc darba pasēdēšanā varētu nepaņemt.

Bet labākais, ka tev patīk šī skumjā un vientuļā sajūta. Ar tādu, kurš pavadīs visu savu brīvo laiku tev pašai gribēsies lielāku brīvību.

Tā kā izbaudi mirkli, nekas slikts ar tevi nav noticis!
26.05.2011 18:19 |

Reitings 858
Tad, kad mēs sākām tusēt mums bija pārāk brīvas attiecības, vispār kopā netusējām, jo bija tā, ka viņa draugi bija starā par mani un visu aicināja mani, un citi ar kuriem tusēja tikai viņš. Pēc šķiršanās daudz kas mainījās, sākām iet kopā uz manu draugu ballītēm, tur kur vēl kkur bija iespēja.

Par to, ka viņš mani mīl esmu 1000000% pārliecināta, jo to ir apliecinājis simtiem reižu, bez naudiskām vērtībām, jo darbs ir pavisam nesen. Vienkārši man nepatīk šī situācija.

Un nevienu scēnu es nerīkoju, kad bija vēl viena pasēdēšana ar draugiem, tad kopā no sirds izsmējāmies, ka viņi uzpīpēja zālīti, smieklīgi joki nāca āra, vēl mājās smējāmies atceroties notikumus.

Es vispār neko viņam nekad neesmu aizliegusi, nedz nolikusi izvēles priekšā, manuprāt, lielākā kļūda pie kā pati vien esmu vainīga ir tas, ka mums viss ir pārāk brīvi, tieši tādēļ arī viņam šķietu tik superīga beibe, jo redz viss ir sarunājams utt, bet agad pati saprotu, ka 3 gads iet, bet jūos it kā mēs satiktos pus gadu, laikam sāku alkt pēc kaut kā nopietnāka.

Šodien no rīta viņš atsūtīja sms, ka es pati visu izdomājot tipa, bet tā arī nepateica, kur bija, kur nakšņoja, kā gāja.. Es arī negrasos vairs vaicāt.

Kas attiecas par to, ko sakāt, lai izdaru tāpat, esmu darījusi, viss beidzas ar to, ka vai nu viņš ir pikts, ka es tā esmu rīkojusies, vai nu noskumis un es esmu ļaunā, ka esmu tā rīkojusies, tad viņš palūz piedošanu saprot savas kļūdas un saka, ka vairs mani nesāpinās un bus okey, nolej vēl asaru, kas, protams, man uzreiz liek domāt, ka viņš to saka no sirds un patiesi.

Ai, labi es ceru, ka tas ir tikai mazs melns posms dzīvē un viss nokārtosies.

Ps. Ja kāda man jautātu atklāti, tad neuzskatu, ka esmu garlaicīga, neinteresanta, pelēka pele. Līdz šim par mani viņa draugi (ar kuriem vismaz emsu iepazīstināta) ir teikuši to labāko. Es tikai nesaprotu, kāpēc es netieku iepazīstināta ar kaut kādam bērnības draudzenēm un citām sieviešu kāttas pārstāvēm.
26.05.2011 18:29 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
No manas puses laikam šādā gadījumā vienīgo, ko varētu sagaidīt, būtu kašķis un sapūšanās! :-D Bet labi, ka manējais tā nedara, kaut arī esam kopā vairāk kā 3 gadus un dzīvojam kopā. Parasti ir tā, ka viņš mani VISUR grib līdzi ņemt, kaut man ne vienmēr to visu gribas. Patusēšanās atsevišķi pa retam būtu tikai normāla, bet, ja tas notiek regulāri, par to ir jārunā un jāmēģina atrats kompromiss.
26.05.2011 18:30 |

Reitings 2486
Nu,klausies...
Tu pati uzrakstīji šeit zinot, ka tiks izteikti viedokļi, bet Tu tāpat ar visām četrām esi par to, ka viss jums ir ideāli!Tev nav jātaisnojās mums, mēs tikai pateicām,kā izskatās šī situācija no malas, bet tu to visu noliedz!
tad teorētiski attiecības ir perfektas, bet tā tomēr nav, ne?
26.05.2011 18:35 |

Reitings 858
Iekopē teikumu, kurā es pasaku, ka viss ir ideāli????

Tas, ka es saku, ka esmu pārliecināta par to, ka mīl nenozīmē, ka visi ikdienas sīkumi un citas lietas ir perfektā kārtibā!!!
26.05.2011 18:38 |

Reitings 2486
ne jau par šo komentāru,bet Tu visulaiku tā kā spirinies mums pretī!
labi, tas tā, nebija jau ļauni domāts!
Man liktu uzmanīties tas, ka cilvēks pēkšņi mainās un baigi tusēt sāk!saku to tikai no savas pieredzes!
26.05.2011 18:41 |

Reitings 8968
jā, es ar jūtu, ka tu spirinies ļoti pretī, un negribi pieļaut domu, ka tavam vīrietim vnk ir neinteresanti ar tevi un izklaidēties bez tevis viņam patīk labāk.. nu ko tur noliegt, tas taču ir acīmredzami....
bet nu tu noteikti vari kaut ko darīt šajā lietas labā... ja tu tagad tēlosi, ka viss ir kārtībā, tad nekas nebūs kārtībā, jo viņam tas liksies normāli.. nu tak radi spriedzi džekā, ka viņš tevi var pazaudēt, tad redzēsi cik viņam svarīga esi...
26.05.2011 18:43 |

Reitings 858
Ko spirinos preti? Mna jāpiekrīt tam, ka emsu pelēka, īgna pele, kas taisa scēnas? Laut gan pati patiesībā labāk zinu kāda esmu vai neesmu?

Varbūt palasi vēlreiz un sapratīsi, ka ne jau pēkšņi, ka pati uzsvēru savu kļūdu par to, ka pārak liela brīvība bijusi vienmēr, bet + tagad vēl darbs... Ja nav vēlme iedziļināties citu problēmas, bet tikai uzdirst, tad droši arī bez tā var iztikt!!!!
26.05.2011 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits