Arī es gribu pakratīt sirdi par savu mīļoto...

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011

Tā kā dr.lv emsu nobloķēta un mani māc bezmiegs, pie spēlītem klāt netieku, tad nu atļaušos te savu sāpi pastāstīt.

Esmu amzliet nomākta par to, ka draugs tagad tik daudz laika pavada ar saviem kolēģiem un kolēģēm, kad viņš aizgāja uz darbu, tad likās forši, būs jauni cilveki, kaut kur varēsim kopā doties, jauni paziņas, jo ikdienā īsti enkur nesanāk aiziet. Te tev nu bija, nu viņš iet uz dz/d ballītēm, naktī spēlē paintbolu, šodien teica, ka pa dienu uzspēlē volejbolu un paceps gaļu, bet joprojām ballējās, bet stāsts ir par to, ka tad, kad es vēlos ar druagiem ilgak kaut ko āra pasedet vai tā, tad vienmēr ir atbilde "Ejam mājas, man rīt darbs, gribu izgulēties", bet ar kolēģiem atraktivitātes netrauce nekam, šodien par to lūzt sirds.

Un otra lieta tas, ka visa iniciatīva ir no manas puses, es kkur aicinu mēs kopā ejam, dodamies, iepazīstinu ar druagiem, ģimeni, atrodu iespējas kā pavadīt laiku kopā, bet viņš... Sajūta, ka tikai raujas prom, lai būtu ar visiem citiem tikai ne ar mani. Es esmu tāds kā mājas kaķis, 4 sienās, gultā apskauj, kop,ā ēst pagatavojam, pamīlējamie sun viss, bet visa jautrā dzīves daļa viņam notiek ar citiem cilvekiem. Viņš apgalvo, ka ta nav, jā, esmu jau apr to runājusi, viņš saka, ka nav kur mani paņemt līdzi (kaut vai šodiena), saka, ka jāstrāda, bet ballēties pa naktīm ar kolēģiem var... Ai, šodien birst asaras...

Dažreiz es nezinu ko domāt, vai man trāpijis akmens sejā, tapēc nekur neņem līdzi, jo kauns, dažbrīd man liekas, ka varbūt neesmu gana asprātīga vai vēl kaut kas.. Šodien tiešam līst asaras, jo... ai, piedodiet, ja kādai nokaitināja šis teksts, tad nelasiet, nerakstiet kritiku, es vienkārši gribēju izkratīt sirdi, jo nespēju iemigt, arī tagad nav nevienas sms vai miega novēlējuma no drauga puses...

26.05.2011 04:03 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
Tev vajag pašai aizpildīt savu laiku,plānot savas lietas un parādīt viņam,ka bez viņa Tava dzīve ir ļoti forša,Tev jābūt viņam interesantai.
parādi,ka Tava dzīve negriežas ap viņu,jo vairāk dosi viņam neatkarību un pati izklaidēsies ārpus mājas bez viņa,jo vairāk viņš rausies pie Tevis..tā nu tas ir.
vīriešiem nepatīk tā sajūta,ka sievietei viņi ir galvenie,tas viņus smacē un ,tad liekas,ka viņiem tiek atņbemta neatkarība..
26.05.2011 18:45 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
mans padoms - neuztver tik asi visu ko komentee ;)
26.05.2011 18:46 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
...bet gan izveelies nepiecieshamaako informaaciju no visa rakstiitaa un viss.

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
es vismaz savās attiecības biju laba no tāda viedokļa,ka tā arī pateicu- man ar Tevi ir garlaiciigi,taadeelj es ieshu ar draugiem tuseet...

sorry, man kaut kas ar garumziimeem notikaas.. :-D

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
klau, es tev kaut vienaa vaardaa uzbraucu virsuu? ko Tu tik asi reagjee?Es Tev pateicu,ka Tu esi stulba, negliita peleekaa pele?
Zini, tad neraksti neko, ja neesi speejiiga sev ne tik labveeliigus viedokljus uztvert kaa normaals cilveeks!!!!
"Esmu amzliet nomākta par to, ka draugs TAGAD tik daudz laika pavada ar saviem kolēģiem un kolēģēm"
nu no taa es sapratu,ka tagad taa probleema radusies!!!
26.05.2011 18:51 |

Reitings 8968
es vnl afigela no džezenītes teksta :D:D:D

kurš viņu nosauca par pelēku, īgnu peli? :D
ārprāc, šiten točna pierādās, pati izdomāja un vēl apvainojās :D:D

klausies, mēs nezinām kas jums darās mājās, kādas attiecības jums, kad esat divatā, bet no tevis rakstītā var secināt tikai vienu, viņam patīk izklaidēties bez tevis un tas arī viss...
nebūc mums virsū, tu pati prasi, lai tavu problēmu analizē cosmo meitenes, ja gribi ko dziļāku, tad ej pie psihologa...
26.05.2011 18:56 |

Reitings 858
Jūs argumentējat, ka fakts ir skaidrs, ka puisim ar mani ir garlaicīgi, es oponēju, ka tā nevajadzetu būt, paskaidrojot kāpēc. Nevienā brīdi neteicu, ka kāda no Jums mani tā nosauca!

Prieks, ka izsmējāties! Varēsi rit hellish pie Lates turpināt smieties!
26.05.2011 19:44 |

Reitings 2059
Drīkst pajautāt,cik puikiņam gadu?

Ož pēc tā,ka tev vairāk vajag attiecības nekā viņam. Peles nemēdz skriet pakaļ kaķim.
26.05.2011 19:56 |

Reitings 858
Puikam gadu vairāk kā man, bet, jā, atzīstu, ka reizēm jūtos vairāk nobriedusi kā viņš.
26.05.2011 20:03 |

Reitings 2059
:-| nu bl* ,kā lai publika zin,kādai auditorijai dot padomus-12gadīgajiem vai 40 gadīgajiem?!
26.05.2011 20:05 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es arī esmu tā,kas iet viena un man ļoti daudzi par to pārmet (eh, paldies gan vīrietim,kas to nepārmet un nemaz pats līdzi netaisās). Bet, diemžēl, es sliecos piekrist Hell par to,ka tur apkašā ir liels iemesls, jo tāpat vien neatstātu Tevi mājās. Visticamāk, ka viņam šķiet,ka Tava klātbūtne viņu ierobežo un labāk jūtas bez Tevis. (tik nemet man ar akmeņiem) :-D
26.05.2011 20:13 |

10 gadi
Reitings 1660
Viedoklis no personīgās darba biedru pieredzes: viņam apkārt ir jauni, interesanti kolēgji, jā, arī meitenes, kas noteikti izraisa interesi. Jāpaiet diezgan ilgam laikam, līdz viņam kolēgju sabiedrība apniks. Uzmani puisi, lai pa šo laiku viņam ar kādu no sieviešu kārtas kolēgjēm neizveidojās ciešāks kontakts, nekā ar tevi, kas arī var tikt maskēts zem "mēs jau tikai labākie draugi". ;-)
26.05.2011 21:52 |

Reitings 8968
Džezenīt, nē, nu tev tiešām ir ar kādu nopietnāku cilvēku jāparunājas... kā te ieteica, tev nav jāņem viss pie sirds, bet tikai izlobi sev nepieciešamāko info... ja es ņemtu vērā, visu, kas man te ir braukts virsū, tad jau sen būtu sarķenē jāsēž :D

tu centies pretoties tam, ko mēs redzam Tevis aprakstītajā situācijā... protams, ka mēs nezinam kā ir īstenībā, jo nevaram ielīst džeka galvā, moška paprasi viņam kāpēc viņš tā dara?
26.05.2011 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits